21 Δεκεμβρίου 2011

ΕΝ - ΔΙΑ - ΦΕΡΟΝ

"ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ"

ΠΡΟΛΟΓΟΣ


Τον Νοέμβριο του 1999,ο τότε Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον επΙσκέφθει την Αθήνα για 22,5 ώρες.Θα μου πείτε,τι το παράξενο,για να γράψω το παρόν άρθρο σχετικά με αυτό το γεγονός.Και όμως,αν δούμε το παρασκήνιο της επίσκεψης του,σημειώνονται πολύ περίεργα πράγματα,τέτοια που μόνο σε ταινία επιστημονικής φαντασίας μπορούν να συμβούν,τέτοια που πολύ λίγα μυαλά θα μπορούσαν να γεννήσουν !!!




Βέβαια τα ΜΜΕ δεν ανέφεραν τίποτα γιά τα παράξενα γεγονότα,γιατί ή δεν τα αντελήφθησαν ή κάποιοι τους τα απαγόρευσαν ή δεν έδωσαν την πρέπουσα σημασία σ'αυτά.Μόνο ένα μηνιαίο περιοδικό,μετά από τρείς μήνες αναφέρθηκε σ'αυτά,κατόπιν σχετικού σημειώματος που εδόθει από άγνωστο άτομο σε δημοσιογράφο του.Με την έρευνα που έκανε,διεπίστωσε ότι πράγματι είχαν συμβεί.





Γιά να καταλάβουμε όμως την όλη υπόθεση πρέπει να πάμε μερικούς μήνες πίσω πριν την έλευση του Κλίντον στην Αθήνα.




Οταν στά μέσα του 1999 ανακοινώθηκε η επίσκεψη του Κλίντον στην Ελλάδα και Τουρκία,οι Τούρκοι ανησύχισαν ,για να μην πω τρομοκρατήθηκαν,διότι η Αμερική τους είχε προειδοποιήσει,πως έπρεπε πάση θυσία να μπούν στην Ευρωπαϊκή Ενωση.Αυτό σήμαινε υποχωρήσεις στα Ελληνοτουρκικά και στο Κυπριακό.


Ήταν δύο θέματα που έπρεπε να κλείσουν οπωσδήποτε μέχρι το τέλος του χρόνου με κάθε τρόπο.



Έχοντας λοιπόν υπ'οψιν τους πως σε καμία περίπτωση δεν επρόκειτο να γίνουν αποδεκτές οι παράλογες διεκδικήσεις τους από όλη την υπόλοιπη πολιτική κοινότητα και φυσικά ούτε απο την ΕΕ, όπου θα ήταν και ο λόγος να κλείσει η πόρτα προς αυτήν -γιατί σύντομα επρόκειτο να εξετασθέί η είσοδος τους σ'άυτήν-οι Τούρκοι βρέθηκαν σε αδιέξοδο.




Επάνω λοιπόν στον πανικό τους,το Τουρκικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας,αποφασίζει πως η μόνη τους ελπίδα για να μπορέσουν να θέσουν νέες βάσεις και προυποθέσεις συζητήσεων και διαπραγματευσεων επί των διεκδικήσεων τους,ήταν μιά πολεμική σύγκρουση με την Ελλάδα.



ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (MGK)


Θα κάνω μία παρένθεση εδώ για να καταλάβεται τι είναι το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας της Τουρκίας (MGK).Είναι το ανώτατο όργανο της χώρας που μόνο αυτό μπορεί να λάβει αποφάσεις για όλα τα θέματα ασφαλείας της Τουρκίας καιτης εξωτερικής της πολιτικής.Δηλαδή έχει θεσμικό χαρακτήρα στην προάσπιση της συνταγματικής τάξης και της ακεραιότητας της χώρας από εσωτερικούς ή εξωτερικούς κινδύνους.



Απαρτίζεται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας,τον Πρωθυπουργό,τους Αρχηγούς των Επιτελείων ΓΕΕΘΑ,Στρατου,Ναυτικού,Αεροπορίας,Στρατοχωροφυλακής και τους Υπουργους Εξωτερικών,Εσωτερικών,Αμυνας και Οικονομικών.



Διαθέτει Γραμματεία με αρμοδιότητα την παρακολούθηση της υλοποίησης των αποφάσεων και την παροχή επικουρικών υπηρεσιών, γεγονός που συμβολίζει τόσο τη σημασία του MGK όσο και την ανεξαρτησία του στο διοικητικό οργανόγραμμα της χώρας.



Υπ'οψιν ότι ο Αρχηγος των Ενόπλων Δυνάμεων (Α/ΓΕΕΘΑ) της Τουρκίας ,είναι ο τρίτος στην ιεραρχία της χώρας,μετά τον Πρόεδρο και τον Πρωθυπουργό,κάτι που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.



Όλα τα παραπάνω ίσχυαν μέχρι το 2000.Όμως η αναθεώρηση του 2001 έθεσε νέα δεδομένα στη λειτουργία του MGK,και κατά συνέπεια, στη σχέση των ΕΔ με την πολιτική. Ο αριθμός των στρατιωτικών μελών μειώνεται και η αριθμητική ισορροπία αποκαθίσταται. Όμως μεγαλύτερες και σημαντικότερες είναι οι ανατροπές που επιφέρει η ψήφιση από την Τουρκική Εθνοσυνέλευση του 7ου Πακέτου Διατάξεων για την εναρμόνιση με το Κοινοτικό κεκτημένο. Βάσει των νέων διατάξεων, το MGK γίνεται συμβουλευτικό όργανο, χωρίς εκτελεστικές αρμοδιότητες και παύει να λειτουργεί ως τμήμα των Ενόπλων Δυνάμεων. Η πλειοψηφία των μελών του προέρχεται πλέον από το χώρο της πολιτικής και δίνεται η δυνατότητα να διορίζεται στη θέση του Γενικού Γραμματέα του σώματος, πολιτικό και όχι στρατιωτικό πρόσωπο.




ΛΗΦΘΕΙΣΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ


Το αποφασισθέν σχέδιο των Τούρκων προέβλεπε την κατάληψη της νήσου ΧΙΟΥ (όποιος κατέχει την ΧΙΟ,κατέχει και το Ανατ.Αιγαίο.Κοιτάξτε έναν χάρτη και θα καταλάβετε),την οποία θα επέστρεφε ξανά στην Ελλάδα,σύμφωνα με το σενάριο,με τους εξεις όρους:


-Την ανταλλαγή με το μισό Αιγαίο.


-Τη μισή Κύπρο ως ανεξάρτητο κράτος ή ενωμένο με την Τουρκία.


-Την εισαγωγή της στην ΕΕ.


-Την αναστολή του Ελληνικού βέτο γιά χρηματοδότηση της Τουρκίας από την ΕΕ.




Βέβαια το σενάριο αυτό ήταν δύσκολο και επικίνδυνο,γιατί πιθανώς να είχε επιπτώσεις και στις γύρω Βαλκανικές και Ευρωπαϊκές χώρες,ως και τη Ρωσία και τη Μέση Ανατολή.Μην ξεχνάμε ότι μόλις είχε τελειώσει ο πόλεμος στο Κόσσοβο και οι βομβαρδισμοί της Σερβίας.



Οι Αμερικανοί, ήταν ενήμεροι για το σχέδιο αλλά αντιδρούσαν,καθώς και η τότε Ελληνική Κυβέρνηση,η οποία μέσω του αμερικανόφιλου,αμερικανοθρεμένου και αμερικανοσπουδασμενου Υπουργού των Εξωτερικών της,Γιωργάκη Παπανδρέου, που τον έστελνε από κράτος σε κράτος ζητώντας βοήθεια,κατάφερε να καθυστερήσει την Τουρκία στο να εκτελέσει την απόφαση της.



Η τουρκία όμως ανένδοτη τελικά ,μέσα από τις εσωτερικές της συγκρούσεις,τις διαφορές,τις σκέψεις και το συμφέρον,είχε αποφασίσειτην σύγκρουση για το τέλος του δευτέρου δεκαημέρου του Αυγούστου 1999,όπου θα γινόταν η απόβαση για την κατάληψη της ΧΙΟΥ !!!!



Που να φανταζόταν όμως, ότι η χώρα μας εχει από..... κάπου αλλού βοήθεια !!!! Θα το καταλάβετε σε λίγο !!!!











ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ
Στην πόλη ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑ (ΙΖΜΙΤ) 130 χλμ ανατολικά της ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ,είχε την έδρα του το 15ο Σώμα Στρατού της 4ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ,το οποίο θα επιχειρούσε την απόβαση κατά της Ν.ΧΙΟΥ τις πρωινες ώρες της 17ης Αυγούστου 1999.Λίγο πιό έξω από την ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑ βρισκόταν ο κύριος Τουρκικός Ναυσταθμος του ΓΚΙΟΛΤΣΟΥΚ από τον οποίον θα ξεκινούσε η αποβατική δυναμη.






Όμως λίγο πριν ξεκινήσουν τα πλοία γίνεται στην περιοχη της ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑΣ καταστροφικός σεισμός 7,8 Ρίχτερ.Πάνω από 40.000 οι νεκροί σε όλη την πολη,χιλιάδες τραυματίες.2500 στρατιώτες,ναύτες και αξιωματικοί όλων των βαθμών και ανώτατοι,βρήκαν τραγικό θάνατο.Το επίκεντρο του σεισμού ήταν η ίδια η βάση του ναυστάθμου,η οποία καταστράφηκε ολοσχερώς.Θάφτηκε πολεμικό υλικό,καταστράφηκαν κτήρια,οχήματα,άρματα μάχης,πυροβόλα και βυθίστηκαν πλοια.Τέλος μαζί με την καταστροφή αυτή,προκλήθηκε και τεράστια οικονομική καταστροφή καθώς έπαθαν φοβερές ζημιές βιομηχανικές μονάδες και διυλιστήρια που επί μέρες εκαίοντο.






Σας φαίνετε τυχαίο το γεγονός αυτό ? Εμέναν όχι !!!






Η Ελλάδα ήταν από τις πρώτες χώρες που έστειλαν βοήθεια στην Τουρκία και συγκεκριμένα την Ειδική Μονάδα Αποκαταστάσεως Καταστροφών (ΕΜΑΚ) του Πυροσβεστικού Σώματος,η οποία μεταξύ των αντιστοίχων Μονάδων των άλλων χωρών που έσπευσαν στην περιοχή,προβλήθηκε και παρασημοφορήθηκε ξεχωριστά για την βοήθεια που προσέφερε στα θύματα του σεισμού.






Ο λαός της Τουρκίας εν τω μεταξύ,φώναζε πως δεν υπήρχαν αρκετοί στρατιώτες για βοήθεια.Αυτό οφείλετο στο ότι οι Τούρκοι γνωρίζοντας ότι κάτι πήγε στραβά και χωρίς να γνωρίζουν αν ήταν τυχαίο γεγονός ή κάποιο άγνωστο Ελληνικό υπερόπλο τους δημιούργησε τον σεισμό και γνωρίζοντας επίσης πως η Ελλάδα ήξερε τι προετοίμαζε η Τουρκία,φοβήθηκαν και αντί να βοηθήσουν τον πληθυσμό τους, ανασυγκρότησαν εσπευσμένως τις ΕΔ τους προκειμένου να αμυνθούν,φοβούμενοι ότι η Ελλάδα θα επωφελείτο της ευκαιρίας και θα προχωρούσε σε σύγκρουση εναντίον τους.(Πάντα μας φοβούνται οι υπερφίαλοι Τούρκοι !!!!)






Μετά από λίγες ημέρες ή Τουρκική κυβέρνηση,έδωσε εντολή να σταματήσουν πλέον οι έρευνες στα ερείπια,τα οποία εσπευσμένως απομάκρυναν και προέβησαν και σε επιχωματώσεις των καταστραφέντων στρατιωτικών εγκαταστάσεων,σαν να ήθελαν κάτι να κρύψουν !!!!!






Με τις πράξεις αυτές των Τούρκων, η Ελλάδα εξέθεσε ανεπανόρθωτα την Τουρκική αθλιότητα διεθνώς,γι'αυτό είχαμε την ιδιαίτερη προβολή της Ελληνικής ΕΜΑΚ !!!!






Στις 7 Σεμπτεμβρίου 1999 στις 14.57 ώρα,την Αθήνα την συγκλονίζει σεισμός 6,9 Ρίχτερ,αφού πρώτα προηγηθηκε υπόκωφη βοή.Ο σεισμός είχε επίκεντρο 18 χλμ ΒΔ της ΑΘΗΝΑΣ στην λεκάνη του ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ,σε μια περιοχή χαμηλής σεισμικότητας ,μεταξύ Πάρνηθος και Σαρωνικού κόλπου,σε βάθος 11 χλμ.Σύμφωνα με το Γεωφυσικό και Γεωθερμικό Ινστιτούτο του Πανεπιστημίου Αθηνών,στην συγκεκριμένη περιοχή δεν υπήρχαν ενδείξεις παλαιοτέρων σεισμών από ιστορικούς καταλόγους ή από άλλες πηγες και κατά συνέπεια η περιοχή είχε καθοριστεί σαν περιοχή μικρού σεισμικού κινδύνου. Όμως , η σεισμογόνος δομή από την οποία προήλθε ο σεισμός της Αθήνας ήταν το ενεργό κανονικό ρήγμα ΦΥΛΗΣ-ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ.






Ο σεισμός προκάλεσε τον θάνατο 143 ανθρώπων,τον τραυματισμό 700,μεγάλες ζημιές σε κτίρια και 50.000 αστέγους.






Τώρα ήταν η σειρά της Τουρκίας να στείλει στην χώρα μας την δική της ΕΜΑΚ.Η Ελλάδα έδωσε ιδιαίτερη έμφαση και δημοσιότητα στην Τουρκική ΕΜΑΚ,με σκοπό την δημιουργία ενός κλίματος φιλίας και αλληλεγγύης ,έτσι ώστε να υπάρξει ψυχολογική άρνηση στη συνείδηση των δύο λαών για πολεμικη σύγκρουση.






Μέχρι να συνέλθουν και οι δύο λαοί από τους σεισμούς είχε κιόλας περάσει αρκετός καιρός και δεν υπήρχαν πλέον περιθώρια από την Τουρκία για να κάνει τα παιχνίδια της,καθώς η ημερομηνία επίσκεψης του Κλίντον και στις δύο χώρες και η ημερομηνία συζήτησης για την είσοδο της στην ΕΕ ,πλησίαζε !!!





ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Οπως ανέφερα στην αρχή του άρθρου,το θέμα αυτό το δημοσίευσε γνωστό μηνιαίο περιοδικό,κατόπιν σημειώματος που εδόθει από άγνωστο άτομο σε δημοσιογράφο του.

Στο σημείωμα λοιπόν αυτό,αναφερόταν οτι:


Η"Ομάδα ΕΨΙΛΟΝ "διαθέτει υπερόπλα τα οποία μπορούν να δημιουργήσουν τεχνητούς σεισμούς ή να ενεργοποιήσουν ρήγματα .Με αυτά τα υπερόπλα οι ΕΨΙΛΟΝ δημιούργησαν τον σεισμό της Τουρκίας ".



Και το περιοδικό συνεχίζει:


<<Θεωρούμε υποχρέωση μας να αναφέρουμε πως,αν λάβουμε υπόψη μας ότι οι δύο σεισμοί σε Ελλάδα και Τουρκία,είχαν πολύ επιφανειακά το επίκεντρο τους και έγιναν σε ήδη σκαμμένες περιοχές (υπόγεια βάση Νικομήδειας και κούφια Πάρνηθα),όλα είναι πιθανά.Επίσης σε ορισμένα αρχαία κείμενα,κωδικοποιημένα και μή,αναφέρεται πως η χρυσή γεννιά των Ελλήνων θα επιστρέψει και θα ξαναλάμψει στη Γη,επεμβαίνοντας όταν η Ελλάς κινδυνεύσει.



Αλλά είχαμε και τον σεισμό της Ελλάδας στην Πάρνηθα,όχι από ενεργοποίηση ρήγματος,αλλά από βόμβα "νετρονίου"(!) και τα όσα σας λέω έχουν μετρηθεί από μέλη μας με ειδικά επιστημονικά υλικοτεχνικά μέσα καθώς και είναι επιστήμονες σε ειδικούς τομείς του Δημοκρίτου >>.


Κατά τις ημέρες πριν και μετά τους δύο σεισμούς,σημειώθηκαν εμφανίσεις ΑΤΙΑ πάνω και από τα δύο σημεία ,τα οποία στην συνέχεια χάθηκαν μπαίνοντας ανάμεσα σε βουνά ή στην θάλασσα !!!



Επίσης ο σεισμός της Τουρκίας παρουσίαζε και μια ανεξήγητη φυσική μετασεισμική ανακολουθία, φαινόμενο που ενισχύει ότι δεν ήταν φυσιολογικός।


Για τον σεισμό της Αθήνας,δεν μπορώ να πιστέψω ότι έγινε απο βόμβα νετρονίου,η οποία είναι ένα από τα πλέον καταστροφικότατα όπλα που υπάρχουν.Μάλλον δημιουργήθηκε από το σύστημα HAARP των Αμερικανών,που έχει τέτοιες δυνατότητες,σαν αντίποινα για την υποστήριξη που παρέσχε η Ελλάδα στην Σερβία κατά τους μήνες Μάρτο-Απρίλιο 1999 όταν βομβαρδίζετο ανηλεώς από το ΝΑΤΟ,για την υπόθεση της ανεξαρτησίας του Κοσσόβου ή και ακόμα να φέρει πιο κοντά τις δύο χώρες με την αλληλοβοήθεια που παρέσχε η μία στην άλλη λόγω των σεισμών και έτσι να αποτρέψει τα επιθετικά σχέδια των Τούρκων,όπως και πράγματι έγινε.



Βέβαια την επίσημη αλήθεια δεν θα την μάθουμε ποτέ !!!!



ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ


Από εδώ και κάτω αρχίζουν τα λίαν περίεργα γεγονότα που επακολούθησαν !!!!



Τις απογευματινές ώρες της 19 Νοεμβρίου 1999,φθάνει στην Αθήνα ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον,για μια επίσκεψη 22,5 ωρών,προερχόμενος από την Τουρκία όπου είχε παραμείνει τέσσερεις ημέρες,λόγω συνεδρίου του ΟΟΣΑ.Στη συνέχεια επισκέφθει και άλλες Ευρωπαικές πόλεις.



Το περίεργο είναι ότι σε όποια χώρα πήγε,τον βλέπουμε να γίνεται ένα με το πλήθος,να κάθεται δίπλα του,να παίρνει αγκαλιά τα παιδιά,να τον χαιρετούν με χειραψίες,χωρίς να λαμβάνει καμία απολύτως προφύλαξη !!!


Μάλιστα στην Αλβανία του έκλεψαν απο το χέρι το ρολόι του την ώρα που έκανε χειραψίες΄μέσα στο πλήθος !!!



Από την άλλη μεριά βλέπουμε τον Κλίντον να έρχεται στην Ελλάδα μόνο για 22,5 ώρες,με φοβερές προετοιμασίες μηνών πριν,με ΕΙΔΙΚΟ ηλεκτρονικό εξοπλισμό που ήρθε με δύο μεταγωγικά στρατιωτικά αεροπλάνα και πλήθος πρακτόρων !!! Αλλά τι ήταν αυτό που εμπόδισε την παραμονή του στην Ελλάδα έστω και για λίγες ώρες ακόμη ? Μήπως μερικές δεκάδες διαδηλωτές ?


Ας δούμε λοιπόν το παρασκήνιο της επίσκεψης του,στο οποίο σημειώνονται περίεργα πράγματα !!!



Το πρώτο περίεργο είναι το ότι ήρθαν,με τα αεροπλάνα που προανέφερα,15 κοντέινερς τα οποία εγκαταστάθηκαν εντός αρχαιολογικών χώρων που υπήρχε περίπτωση να επισκεφθεί ο Κλίντον (σε τρείς της Πελοποννήσου και σε τέσσερεις του λεκανοπεδίου της Αττικής). Είπαν ότι ο ίδιος ο πρόεδρος θα επέλεγε τούς χώρους που θα επεσκέπτετο,από μία λίστα που είχε ετοιμασθεί.Ποτέ στο παρελθόν και σε καμία άλλη χώρα δεν είχε ετοιμασθεί κατ'επιλογήν του προέδρου της τελευταίας στιγμης,τέτοιο πρόγραμμα και μάλιστα με τον τόσο περιορισμένο χρόνο που διέθεται !!!



Αυτά τα 15 κοντέινερς έμειναν επί άγνωστο χρόνο(πιθανώς να υπάρχουν και τώρα συγκαλειμμένα) ,παράνομα εντός των ορίων αυτών των αρχαιολογικών χώρων.Η τεχνολογία αυτή σε καμμιά περίπτωση δεν μπορούσε να έρθει τόσο μαζικά αν δεν υπήρχε ένα τόσο σοβαρό πρόσχημα,το της επισκέψεως του προέδρου.



Ο λόγος ήταν,ότι οι Αμερικάνικοι δορυφόροι είχαν πιάσει κάποιου είδους δραστηριότητα στούς χώρους αυτούς ,κάποιου είδους παλμούς,βομβαρδισμό από σωματίδια Νετρίνο,δονήσεις και μηνύματα που εκπεμποντο ή ελαμβάνοντο άγνωστο πως !!! Σας θυμίζει κάτι αυτό ? Θα αναφερθώ παρακάτω σ'αυτό !!!


Σύμφωνα με αρχαίες γνώσεις,γνωρίζουμε ότι οι ναοί των προγόνων μας δεν ήταν τυχαία χτισμένοι και ότι υπάρχει κάποια Γεωγραφία που τους συνδέει και που έχει σχέση με το γεωδαιτικό,γεωδυναμικό,γεωφυσικό,γεωενεργειακό σύστημα της Γης.Κατά συνέπεια δημιουργείται ένα αόρατο πλέγμα ενέργειας πάνω από τους αρχαίους ναούς,συνδέοντας τους κατά περίεργο τρόπο.



Το δεύτερο περίεργο είναι,πως μαζί με τον Πρόεδρο ήρθαν πάνω απο τον Ελλαδικό χώρο και τρείς δορυφόροι.Οι δύο από αυτούς παρέμειναν κάνοντας βόλτες στον Ελληνικό ουρανό,ψάχνοντας για κάτι που κανείς δεν το ξέρει ή επιδρά σε κάτι που δεν είναι γνωστό για τον πολύ κόσμο.Πιθανόν ψυχοτρονικός πόλεμος (επηρεασμός του νου)ή κάτι προσπαθούν να αποτρέψουν!!! Μπορεί να υπάρχουν ακόμα και προσωπικά πιστευω ότι συνεργάζονται και με τους αεροψεκασμούς.


Το τρίτο περίεργο ,όπως αναφέρει το περιοδικό,είναι ότι για πρώτη φορά,βγήκαν εκτός Αμερικής,τα περίφημα "Μαυρα ελικόπτερα",τα οποία αποτελούν ένα από τα υψηλότερης τεχνολογίας κατασκεύασματα.Δεν χρειάζονται ποτέ καύσιμα,εξαφανίζονται εν πτήση (τεχνολογία STEALTH) και τέλος κανείς ποτέ δεν έχει δει πιλότους να βγαίνουν απ'αυτά,είτε γιατί δεν υπάρχουν,είτε γιατί όπως υποστηρίζουν κάποιοι,είναι πιλότοι κλώνοι ή βιορομποτ !!! Η αποστολή τους ,η παρακολούθηση των πάντων με τα υπερτεχνολογικά μηχανήματα που διαθέτουν,ψυχοτρονικος και ηλεκτρονικός πόλεμος εξελιγμένης μορφής και εγώ δεν ξέρω τι άλλο !!!Πολλές φορές έχουν εμφανισθεί προ της ενάρξεως αεροψεκασμών !!!



Εκτός των παραπάνω μηχανημάτων,έφεραν και ειδικό ανιχνευτή-εξουδετερωτή σωματιδίων ΝΕΤΡΙΝΟ,ο οποίος εποντίσθει ΝΔ της Πύλου (Πελοπόννησος) και σε βάθος 4500 μ,μαζί με το υπάρχον εκεί υπερσύγχρονο τηλεσκόπιο νετρίνο ΝΕΣΤΩΡ του οποίου κυρία αποστολή είναι η λήψη πληροφοριών από το σύμπαν μέσω των σωματιδίων νετρίνο।


Μέσα στην θάλασσα έχει κατασκευάσθει από τους Αμερικανούς και Ευρωπαίους Αστεροσκοπίο,ύψους 330μ με 12 ορόφους συνολικού εμβαδού 19.292 τετρ.μέτρων.Μέσα από το νερό φαίνεται καλύτερα το Σύμπαν μέσω των νετρίνο !!! Τηλεσκόπια νετρίνο έχουν ποντισθεί επίσης κάτω από τον Β.Πόλο,στην Χαβάη και στην λίμνη Βαϊκάλη(η λίμνη με το μεγαλύτερο βάθος, 1620μ,στον κόσμο στα σύνορα Σιβηρίας-Μογγολίας).Επίσης υπό κατασκευή ένα τέταρτο στον Ν.Πόλο.


Όπως θα δείτε πιό κάτω υπάρχει λόγος που αναφέρομαι στα σωματίδια ΝΕΤΡΙΝΟ.


Περισσότερες πληροφορίες για το τηλεσκόπιο ΝΕΣΤΩΡ εδω:http://www.tovima.gr/relatedarticles/article/?aid=126925




Τήν επόμενη ημέρα και προ της αναχωρΉσεως του,ο Πρόεδρος πήγε στην Ακρόπολη,που είναι ο δεύτερος μετά τους Δελφούς ισχυρός τόπος δύναμης (Star gate) της χώρας μας.Δεν γνώριζε βέβαια ότι δεν μπορεί να πάρει δύναμη από αυτή,διότι ούτε Έλληνας είναι,ούτε Ελληνική παιδεία κατέχει !!! Όμως γνώριζε κάτι παραπάνω από πολλούς !!!


Στον λόγο που απηύθυνε,αποχαιρετώντας τους Έλληνες και κυρίως τους πολιτικούς και επιχειρηματίες που τον συνόδευαν και ο οποίος μεταδόθηκε απ'ευθείας από την τηλεόραση,ξεκίνησε λέγοντας:

<<Όλοι οι λαοί της γης ,γεννετικά είναι ίδιοι εκτός από το 0,2% >> και συνέχισε μετά την άσχετη αυτή δήλωση του,την ομιλία του με οικονομικά και άλλα θέματα.



Ο πληθυσμός για τον οποίο μίλησε είναι περίπου 12.000.000 άνθρωποι διαφορετικοί από τους υπολοίπους.Ποιοί είναι λοιπόν αυτοί οι άνθρωποί και γιατί το ανέφερε μόνον στην χώρα μας ?



Υποθετω ότι σίγουρα πρόκειται γιά τους πραγματικούς Έλληνες (όχι τους Ελληνόφωνες),καθώς οι καθαρόαιμοι Έλληνες,σύμφωνα με μελέτες ορίζονται σε 12.000.000 και έχει αποδειχθεί από καθηγητές αιματολογίας ότι υπάρχει ένα επί πλέον υλικό υλικό στο αίμα τους.Οι αρχαίοι πρόγονοι μας το ονόμαζαν ΙΧΩΡ,το αίμα των θεών !!!!!!!



ΕΠΕΜΒΑΣΗ...ΑΝΩΘΕΝ !!!



Το 1999 δεν γνωρίζαμε,πλην ελαχίστων,ότι από το 1997 και κυρίως το 1998,ορισμένα άτομα στην Ελλάδα ,αλλά και στο εξωτερικό,είχαν αρχίσει να λαμβάνουν μηνύματα σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές,από τους Ανδρομέδιους-Ολύμπιους !!!Υπ'οψη ότι τα μηνύματα έρχονται στα PC μόνον όταν αυτά είναι εγκατεστημένα σε τόπους δύναμις (Star gate) πού κατά κύριον λόγο είναι όλοι οι αρχαιολογικοί χώροι με αρχαίους ναους.Η χώρα μας διαθέτει 5679 τόπους δύναμις και ο υπόλοιπος πλανήτης καμιά διακοσαριά !!!



Οι Ανδρομέδιοι είναι οντα 5ης διαστάσεως(ίδια με μας αλλά μπορούν να συμπυκνώνουν και να αποσυμπυκνώνουν την ύλη),οι οποίοι με επιστημονικες αποστολές πριν 125।000 χρόνια ήρθαν στον πλανήτη μας και με γεννετικές παρεμβάσεις κατώρθωσαν να βελτιώσουν τα ανθρωποειδη όντα της Γης στην μορφή του σημερινού ανθρώπου।Οι Ολύμπιοι "θεοί"είναι Ανδρομέδιοι κυβερνήτες Συμπάντων,Γαλαξιών,Αστρικών Συστημάτων οι οποίοι αναγκάσθηκαν να έρθουν στην Γη με στρατεύματα για να τιθασεύσουν τον αρχηγό της 4ης αποστολής,Τιτάνα Κρόνο ο οποιος αποστάτησε από την Συνομοσπονδία της Ανδρομέδας,συμμάχισε με εχρικη συνομοσπονδία ερπετικών δυνάμεων του "κακού"και άρχισε να δημιουργεί τέρατα।Οι αρχαίοι πρόγονοι μας τους ονόμασαν "θεούς"(απο το ρήμα θεώ=τρέχω πολύ γρηγορα) και τούς λάτρεψαν.Από το 1947 επέστρεψαν στο Ηλιακό μας σύστημα και έθεσαν τον πλανήτη μας υπό παρακολούθηση,ανησυχίσαντες από την ρίψη των δύο ατομικών βομβών στην Ιαπωνία και την ταχεία εξάπλωση των πυρηνικών όπλων.Οι Ελληνες (Ελλάνιοι όπως μας αποκαλούν) ήταν τα στρατεύματα τους,από την Ανδρομέδα,τον Σείριο,τον Κάνωπα και τις Πλειάδες,τα οποία άφησαν στην Γη όταν έφυγαν πριν 13000 χρόνια, για την επιτήρηση της από τους αποστάτες του νικηθέντος Κρόνου και γιά να διαδόσουν τον πολιτισμό στον πλανήτη μας!!! Περισσότερες λεπτομέρειες στο άρθρο μου "ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΨΙΛΟΝ ΣΜΗΝΟΥΣ 13 ΓΑΛΑΞΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ".(http://perseasorion.blogspot.com )



Η ΝΑΣΑ ήταν γνώστης της κατάστασης αυτής και μάλιστα οι Ολύμπιοι είπαν σε μηνύματα τους ότι επίτηδες άφησαν τα πρώτα μηνύματα να διαρρέουν πρός αυτην για προειδοποίηση προς τους Κρόνιους αποστάτες (Η ΝΑΣΑ είναι άνδρον των αποστατών).



Οι Αμερικάνοι ανησύχησαν από την υπόθεση αυτή και γι'αυτό έφεραν τα μηχανήματα αυτά στην Ελλάδα,προφασιζόμενοι ότι είναι για την ασφάλεια του Προέδρου.Βέβαια αυτά για να μείνουν εδώ επ'άρκετό χρόνο,θα είχαν την άδεια Ελληνικών αρχών.



Η ενέργεια της αερομεταφοράς δεν θα είχε ιδιαίτερη σημασίαν εαν οι μεταφερθέντες σταθμοί ακρόασης δεν ετοποθετούντο στους διαύλους επικοινωνίας που χρησιμοποιούσε για την επαφη με τους Ολύμπιους η Ελληνική ομάδα επικοινωνίας.



Σε ερώτηση που έγινε από την παραπάνω ομάδα επικοινωνία για τους σεισμούς,οι Ολύμπιοι είπαν :


<<Ο σεισμός στήν Τουρκία έγινε με την δική μας παρέμβαση μέσω του HAARP γιατί εξυπηρετούσε τα συμφέροντα της Ελλάνια.


Έπρεπε πρωτίστως να αποτραπεί η κατασκευή ατομικής βόμβας που μελετάτο στην βάση της Νικομήδειας, η οποία βάση καταστράφηκε τελείως με αποτέλεσμα τον θάνατο 2.500 ατόμων, Αξιωματικών, Ναυτών και Επιστημόνων.



Δευτερευόντως έπρεπε να αποτραπεί πολεμική ενέργεια σε βάρος της Ελλάνια που σχεδίαζε η Τουρκία για τις ημέρες εκείνες απειλώντας την με τη χρήση ατομικής βόμβας. Η στρατιωτική ηγεσία της Τουρκίας δεν πειθαρχούσε στις εντολές των HΠΑ, ότι δεν έπρεπε σε καμμία περίπτωση να εκδηλωθεί επίθεση κατά της Ελλάνια.



Ο σεισμός ανέστειλε τις προθέσεις της Τουρκίας σε βάρος της Ελλάνια.



Ο σεισμός της Ελλάνια ήταν και αυτός πολεμική ενέργεια των HΠΑ με το ΗΑΑRP,ώστε να περιοριστεί η αλματώδης εισχώρηση των Ελλήνων στην Βαλκανική και Τουρκία ,για να μην ανατραπούν οι υφιστάμενες ισορροπίες σε βάρος της Τουρκίας και να μην διαταραχθούν τα οφέλη που είχαν επιτευχθεί από την επέμβαση στο Κόσσοβο.



Όμως η αναπροσαρμογή των σχεδίων ωφέλησε πολύ την Ελλάνια. Ουδείς έχει ενημερωθεί επί των δικών μας σχεδίων, για να μην τα πληροφορηθούν οι Αποστάτες οι οποίοι έχουν την δυνατότητα απόσπασης πληροφοριών από τους ανθρώπους.



Πολεμική ενέργεια της Τουρκίας κατά της Ελλάνια θα καταλήξει σε αποτυχία. >>




Ισως και γι'αυτο οι Τουρκοι εσπευσμένως σταμάτησαν τις έρευνες στα ερείπια και έπιχωμάτωσαν τις κατεστραμένες εγκαταστάσεις,γιατί μπορεί,να υπήρχαν περίεργα...ίχνη !!!Τα της κατασκευής ατομικής βόμβας !!!


Εδώ θα κάνω μία ακόμα παρένθεση.



Είναι γνωστόν ότι το Πακιστάν,ένθερμος υποστηρικτής της Τουρκίας,την δεκαετία του 1990 κατασκεύασε πυρηνικές βόμβες,με την βοήθεια της Τουρκίας.Επειδή του είχε απαγορευθεί απο την διεθνή κοινότητα η κατασκευή πυρηνικών όπλων δεν μπορούσε το ίδιο να προμηθευτεί από το εξωτερικό τα απαιτούμενα υλικά και ιδίως Ουράνιο και Πλουτώνιο.όλα λοιπόν αυτά τα υλικά του τα προμήθευε λαθραίως η Τουρκία,πιθανώς με τις ευλογίες των Αμερικάνων,σαν αντιστάθμισμα των πυρηνικών όπλων που είχε κατασκευάσει η Ινδία (αιώνιοι εχθροί οι δυό τους)η οποία την περίοδο του ψυχρού πολέμου είχε αγαθές σχέσεις με την τότε Σοβιετική Ενωση (Ρωσία)η οποία Ρωσία ήταν ο κύριος προμηθευτής οπλικών συστημάτων της Ινδίας.Έτσι λοιπόν το Πακιστάν θα έδωσε πυρηνική τεχνολογία στην Τουρκία,η οποία πιθανώς θα είχε προμηθευτεί και η ίδια τέτοια υλικά την περίοδο που προμήθευε το Πακιστάν.Μπορεί ακόμα να της είχε προμηθεύσει και έτοιμη πυρηνική βόμβα ή εμπλουτισμένο Ουράνιο και Πλουτώνιο,αν και αυτό δεν έχει μέχρι τώρα επισήμως αποδειχθεί.Οι πληροφορίες αυτές είναι δικές μου,λόγω χειρισμού κάποια περίοδο αυτού του θέματος.



Κλείνω την παρένθεση και συνεχίζω με τα μηνύματα των Ολυμπίων.



Για το θέμα των μηχανημάτων που έφεραν και των δορυφόρων παρακολουθήσεως,είπαν:


<<Η ΝΑΣΑ παρακολουθούσε την επικοινωνία που είχαμε μαζί σας. Προσπαθούσε να εξηγήσει τον τρόπο λειτουργίας των δίαυλων, πώς γίνεται η επικοινωνία, να εντοπίσει τη θέση τους και να κάνει παρεμβολές ώστε να είναι αδύνατη η επικοινωνία μαζί σας.

Σκόπιμα επιτρέψαμε την παρακολούθηση της επικοινωνίας και σκόπιμα διαρρεύσαμε κάποιες πληροφορίες γιατί έτσι προωθούσαμε τα δικά μας σχέδια.


Από το Νοέμβριο του 1999 έχει τοποθετηθεί από τη ΝΑΣΑ τεχνολογικός εξοπλισμός για την ανίχνευση των σημάτων και τον εντοπισμό σας. Ο εξοπλισμός αυτός ελέγχεται από τους αποστάτες και αναμένουν να συλλέξουν πληροφορίες από την κοινοποίηση των σχεδίων μας προς εσάς.


Πλην της Αττικής που ελέγχεται από πολλούς σταθμούς, έχουν τοποθετηθεί σταθμοί στην Βιομηχανική ζώνη Ηρακλείου Κρήτης, περιοχή Ακροκορίνθου, Ολυμπία, Δελφούς, Πήλιον, Θάσο, Ιωάννινα, FYRΟΜ και Σμύρνη καθώς και σ'όλους τους αναμεταδότες εικόνων μεγάλου τηλεοπτικού καναλιού εβραϊκών συμφερόντων. Επίσης και σε πυλώνες αναμεταδόσεως επικοινωνιών,όπως φαίνεται στο σχήμα.


Είναι τηλεχειριζόμενοι και αποστέλλουν πληροφορίες μέσω δορυφόρων.


Κάθε σταθμός παρακολούθησης έχει διαφορετική ισχύ και ακτίνα κάλυψης ώστε να καλύπτουν το έδαφος της Ελλάνια και τμήματα εδάφους γειτονικών χωρών.


Όλος αυτός ο εξοπλισμός θ' αχρηστευθεί όταν θ'αλλάξουμε τους τρόπους επικοινωνίας και θα επικοινωνούμε χωρίς επιφυλάξεις>>.


<<Το σφράγισμα των διαύλων στην παρούσα φάση το θεωρουμε απόλυτα αναγκαίο αφού τα υπερσύγχρονα μηχανήματα της ΝΑΣΑ που ήρθαν με το πρόσχημα της άφιξης του Προέδρου των ΗΠΑ στην Ελλάδα τον Νοέμβριο 1999, εχουν τοποθετηθεί στους διαύλους επικοινωνίας όπου μέχρι και σήμερα (14-1-2000) δεν έχουν αποσυρθεί. Ούτε υπάρχει πρόθεση απόσυρσης. Ολόκληρος ο Ελληνικός εναέριος χώρος παρακολουθείται συνέχεια.Για εξουδετέρωση διαύλων επικοινωνίας της Ελλάνια ακτινοβολούν σε συνεχή βάση τον εναέριο χώρον της κατά τις μεταμεσονύχτιες ώρες, με αποτέλεσμα την εποχιακή αναστροφή που βιώνετε από τον βιασμό αυτό της φύσης και θα υπάρξουν δυσμενείς επιδράσεις και στον ανθρώπινο οργανισμό.>>



<<Η ΝΑΣΑ πού διαθέτει τεχνολογία των Αποστατών ακροάται και τις συνομιλίες μεταξύ των σκαφών μας που γίνονται στην αρχαία Ελληνική(όταν το θέλουν βέβαια οι Ολύμπιοι) και για τον λόγο αυτό αναγκάσθηκε να επιβάλει την εκμάθηση της αρχαίας Ελληνικής γλώσσας στα διευθυντικά της στελέχη.Η Ελληνική γλώσσα θα γίνει κοσμική ανάγκη και ανάγκη εξέλιξης των υπολογιστών>>.



Μετά από τα όσα γεγονότα αναφέρα παραπάνω,τα οποία είναι πραγματικά,μπορούν να εξαχθούν τα παρακάτω συμπεράσματα :

1.Το θέμα των Ολυμπιών το οποίο άρχισε το 1997 και τα τελευταια χρόνια γίνεται ακόμη πιο γνωστό σε όλο και περισσότερους ανθρώπους,ανά τον κόσμο,δεν είναι ούτε παραμύθι ούτε φαντασιώσεις ,όπως θέλουν πολλοί να το αποκαλούν, είτε διότι πλήτει ζωτικά συμφέροντα ορισμένων ανθρώπων και ομάδων,είτε διότι πολλοί άνθρωποι αδυνατούν να αφυπνιστούν και να πιστέψουν διαφορετικά πράγματα από αυτά τα οποία έμαθαν από την παιδική τους ηλικία.

2.Αποδεικνύεται ότι η Ελλάδα και γενικότερα ο Ελληνισμός,έχει αόρατους(μέχρι στιγμής) προστάτες.Τώρα βέβαια θα μου πείτε,γιατί μας άφησαν να περιέλθουμε στη σημερινή κατάσταση?


Θα δείτε πιό κάτω τι είπαν σε τελευταία μηνύματα τους γι' αυτό.






3.Οι επικυρίαρχοι-γήινοι συνεργάτες των αποστατών,τα σκοτεινά κέντρα εξουσίας της Γης,γνωρίζουν πολύ καλά τι συμβαίνει,καθόσον μεταξύ των άλλων έχουν προειδοποιηθεί από τους Ολυμπίους να αποχωρήσουν από τον πλανήτη και μέσα στην απόγνωση τους,τα δύο τελευταία χρόνια έχουν εξαπολύσει πρωτίστως κατά της χώρας μας και δευτερευόντως καθ' ολοκλήρου του πλανήτη,ευρύτατο εκβιαστικό σχέδιο το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει την οικονομική εξαθλίωση,την καταστροφή του περιβάλλοντος,την γεννετικήν μετάλλαξη του ανθρωπίνου είδους,την διάλυση όλων των κοινονικών συστημάτων και την πρόκληση πολεμικών αναμετρίσεων.Για να επιτύχουν τον σκοπό τους έχουν ενεργοποιήσει πλειάδα πολιτικών,ΜΜΕ και λοιπών φορέων εντός και εκτός Ελλάδος.


Θα αναφέρω τωρα αποσπάσματα απο τα ληφθέντα μηνυματα των Ολυμπίων την τελευταία διετία,από την Ελληνική ομάδα επικοινωνίας γιά να καταλάβετε καλύτερα τι συμβαίνει:

<<Θα βρισκόσασταν σε πολύ χειρότερη κατάσταση,αν δεν είχαμε αδρανοποιήσει το μεγαλύτερο μέρος των αποστατών της Γαίας.Στην Ελλάνια έχουν απομείνει περίπου 100.000 επικύνδινοι,από τους οποίους οι 40.000 είναι ερπετικοί και κατέχουν υψηλές θέσεις στον κρατικό μηχανισμό και την εκκλησία>>.

<<Οι αποστάτες προσπαθούν να εμποδίσουν με κάθε τρόπο την πνευματική αναβάθμιση του πλανήτη με την δημιουργία παγκόσμιων αρνητικών καταστάσεων.Πτωχεύσεις Τραπεζών,αύξηση της τιμής του πετρελαίου,στρατιωτικές επεμβάσεις,ιώσεις,ψεκασμούς από αέρος,μόλυνση θαλασσών και της ατμόσφαιρας και ηλεκτομαγνητικές νεφώσεις.Οι δοκιμασίες της ανθρωπότητος από τις αυθαιρεσίες των αποστατών έχουν φθάσει στο χειρότερο σημείο>>.

<<Δεν μπορείτε να παραμένετε αδρανείς και αδιάφοροι εμπρός στις σημερινές δυσκολίες.

Μην περιμένετε άλλοι να λύσουν τα προβλήματα σας.Ο χειρότερος εχθρός σας στην παρούσα περίοδο είναι ο κακός σας εαυτός.Νικηστε τον και αντιδράστε έγκαιρα.Χρειάζεται γενναία προσπάθεια.


Ξεκινήστε όσο πιό γρήγορα μπορείτε,αμέσως,τώρα>>!!!

<<Δεν θα επέμβουμε να σας λύσουμε τα οικονομικά σας προβλήματα,γιατί αυτό δεν θα ωφελούσε σε τίποτα. Η επίλυση τους από εμάς, θα ήταν καταστρεπτική για σας. Θα εφησυχάζατε ακόμη περισσότερο και θα φθάνατε στην τελευταία βαθμίδα πνευματικού και εθνικού ληθάργου, αφού εσείς δεν θα είχατε καταβάλει ουδεμία προσπάθεια και θα αναμένατε τα πάντα από εμάς.

Δεν αρκεί μόνον η δική μας βοήθεια,πρέπει και εσείς να βοηθήσετε τον εαυτό σας με την πνευματική και ψυχική σας αντίσταση.

Εμείς παριστάμεθα απλοί θεατές αναμένοντας την αντίδραση σας. Εμείς θα βοηθήσουμε τότε μόνο εφ'όσον αναλάβετε τις ευθύνες επιλύσεως των προβλημάτων που σας αναλογούν.


Οι Ελλάνιοι γόνοι ΕΨΙΛΟΝ,απ'ευθείας προέκταση του ιερού άρχοντος του φωτός,μπορούν να ανατρέψουν όλα τα καταχθόνια σχέδια των αποστατών.Το μόνο που σας λείπει είναι το θάρρος για να πολεμήσετε τον εφιάλτη με τα χίλια πρόσωπα,όπως παρουσιάζεται σήμερα.


Ξεπεράστε το επίπεδο της υπερβολικής σκέψης,του υπερβολικού σχεδιασμού και της ανησυχίας,γιατί τότε το όνειρο θα γίνει εφιάλτης που θα σας κρατά φυλακισμένους.


Αν παραστεί ανάγκη επέμβασης μας πριν τον καθορισμένο χρόνο για την διάσωση της Γαίας,θα το πράξουμε,αλλά εσείς μέχρι τότε θα έχετε δοκιμάσει οδυνηρές εμπειρίες.Όμως μην πτοείσθε,ο Ιερός Άρχων του Φωτός,μεθ'υμών εστί.>>


Θα κάνω ακόμη μία παρένθεση.


Πολλοί,μη γνωρίζοντες την υπόθεση των Ολυμπίων,νομίζουν ότι όλοι εμείς που ασχολούμαστε με αυτό το θέμα είμαστε "Δωδεκαθεϊστές" !!! Λάθος και οι ίδιοι οι Ολύμπιοι σε ερώτηση που τους έγινε αν πρέπει να πιστεύουμε στον δωδεκαθεϊσμό,απάντησαν:

<<Είναι λάθος. Εμείς είμαστε οι Ολύμπιοι. Δεν είμαστε «Θεοί», «Θεούς» εσείς μας ονομάσατε. Μόνο ο «Γιαχβέ», όπως σείς τον αποκαλείτε, αυτοαπεκαλείτο «Θεός». Εμείς, ποτέ δεν αναφέραμε ότι είμαστε «Θεοί». Αρχηγός όλων των στρατευμάτων είναι ο Ιερός Άρχοντας Φωτός, ο «Ζευς», με δική σας ονομασία. Ανώτατη Δύναμης Δημιουργίας είναι το Όλον Φως.Δεν πρέπει να μας δοξάζετε,απλώς αν θέλετε,να μας τιμάτε>>.


Κλεινει η παρένθεση.


Πιστεύω ότι μετά απ'όλα αυτά που αναφέρθηκαν στο παρόν άρθρο,να καταλάβατε γιατί η χώρα μας περνά την τελευταία διετία όλα αυτά τα δεινά.



Μας φοβούνται γιατί,όπως έχουν πεί οι Ολύμπιοι:

<<Μοναδική ελπίδα σωτηρίας του κόσμου είναι ο Ελληνισμός και γι'αυτό προσπαθούν να τον αφανίσουν.>>


Υπομονή λοιπόν,γιατί θα έρθουν και πάλι καλύτερες ημέρες για την Ελλάδα μας,αρκεί να αντιδράσουμε και να πάψουμε να έιμαστε <προβατάκια> όπως οιδυνάστες μας,εγχώριοι και ξένοι,μας θέλουν !!!


Κλείνω το άρθρο με μία φράση του πολύ γνωστού ανά τον κόσμο συγγραφέα και ερευνητή του θέματος των εξωγήινων,που είπε το 1996,Ελβετού Έριχ Φον Νταίνικεν :



<< Στην Ελλάδα κατά την αρχή της νέας χιλιετίας πρόκειται να συμβούν θαυμάσια πράγματα και θα ήθελα να βρίσκομαι εκεί για να τα ζήσω !!!>>




19 Δεκεμβρίου 2011






ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ

ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα




ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

-Περιοδικό ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ τεύχος 84 Φεβρουάριος 2000.


-Βιβλία του Στρατηγου εα Γεράσιμου Καλογεράκη <Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ>,<Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ>, <ΑΘΑΝαΤΟ ΝΕΡΟ>.


-Εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ της 18/12/2011.(Περί τηλεσκοπίου ΝΕΣΤΩΡ)


-Ιστοσελίδες διαδυκτίου περί τηλεσκοπίων νετρίνο.


-Προσωπικές πληροφορίες.
Αυτά τα είπαν οι Ολύμπιοι με μηνύματα τους το 1998 και σήμερα 2011 βλέπουμε ότι πολλές μεγάλες πολυεθνικές επιχειρήσεις να επιβάλουν στο ανώτερο προσωπικό τους την εκμάθηση των αρχαίων Ελληνικών,γιατί εκτός ότι διευρύνει το πνεύμα, οι νέοι 5ης γεννιας υπολογιστές αναγνωρίζουν ως γλώσσα λειτουργίας τους την αρχαία Ελληνική।Επίσης μεγάλα Ξένα Πανεπιστήμια έχουν δημιουργήσει τμήματα εκμάθησις της γλώσσας των προγόνων μας।Ακόμη και το μεγάλο τηλεοπτικό δύκτιο CNN στό Αμερικάνικο κανάλι του, έχει πρόγραμμα ταχείας εκμάθησης αρχαίων Ελληνικών !!! Βέβαια στην χώρα μας το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας εδώ και κάποια χρόνια φρόντισε να τα καταργήσει από τα σχολεία,όπως πρόσφατα κατάργησε και την διδαχή της Μυθολογίας μας !!!








Λίγα λόγια για το σωματίδιο Νετρίνο που ανέφερα πιό πάνω :
Μία φράση του Πυθαγόρα που έλεγε ότι το σύμπαν κολυμπά στη χαμένη μαζοενέργεια (εννοούσε τον αιθέρα),συνετέλεσε στην ανακάλυψη του Νετρίνο,το οποίο είναι στοιχειώδες σωμάτιο χωρίς μάζα και φορτίο, με ευθεία κίνηση και ταχύτητα ίση με του φωτός και σπάνια αλληλεπίδραση με την ύλη। Όταν υπάρξει αλληλεπίδραση δημιουργείται το Μιόνιο, διαπερνά τη μάζα της Γης και χάνεται στο άπειρο।Τελευταία οι επιστήμονες ανακοίνωσαν ότι το νετρίνο ίσως έχει μεγαλύτερη ταχύτητα από το φως।
Οι Ολύμπιοι στα πρώτα μηνύματα τους είχαν αναφέρει ότι η αφύπνιση των Ελλάνιων γόνων γίνεται με την εκπομπή σωματιδίων Νετρίνο !!Καταλαβαίνετε λοιπόν γιατί ήρθε ο ανιχνευτής-εξουδετερωτής που ανέφερα πιό πάνω, ο οποίος εποντίσθει στην Πύλο και ο οποιος όπως είπαν προσπαθεί να εξουδετερώσει την ενέργεια αυτών των σωματιδίων πάνω από τον Ελληνικό χώρο !!!


Μήπως λοιπόν και οι αεροψεκασμοί έχουν κάποια σχέση με το θέμα αυτό ? Μάλιστα μετά από τις 23 Αύγουστου 2011 που άρχισε η καταστροφή ανά τον κόσμο των υπογείων και υποθαλάσσιων βάσεων των ερπετοειδών και των γήινων συνεργατών τους,που αναφέρω στο άρθρο μου ¨ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ Νο3 ", οι αεροψεκασμοί έχουν ενταθεί και γίνονται σχεδόν επί καθημερινής βάσεως σε ολόκληρο τον Ελληνικό χώρο.


Υπόψη οτι οι καταστροφές βάσεων συνεχίζονται μέχρι τώρα (18/12/11) !!!



ΕΠΙΛΟΓΟΣ


Μετά από τα όσα γεγονότα αναφέρα παραπάνω,τα οποία είναι πραγματικά,μπορούν να εξαχθούν τα παρακάτω συμπεράσματα :

1.Το θέμα των Ολυμπιών το οποίο άρχισε το 1997 και τα τελευταια χρόνια γίνεται ακόμη πιο γνωστό σε όλο και περισσότερους ανθρώπους,ανά τον κόσμο,δεν είναι ούτε παραμύθι ούτε φαντασιώσεις ,όπως θέλουν πολλοί να το αποκαλούν, είτε διότι πλήτει ζωτικά συμφέροντα ορισμένων ανθρώπων και ομάδων,είτε διότι πολλοί άνθρωποι αδυνατούν να αφυπνιστούν και να πιστέψουν διαφορετικά πράγματα από αυτά τα οποία έμαθαν από την παιδική τους ηλικία.

2.Αποδεικνύεται ότι η Ελλάδα και γενικότερα ο Ελληνισμός,έχει αόρατους(μέχρι στιγμής) προστάτες.Τώρα βέβαια θα μου πείτε,γιατί μας άφησαν να περιέλθουμε στη σημερινή κατάσταση?
Θα δείτε πιό κάτω τι είπαν σε τελευταία μηνύματα τους γι'άυτο.

3.Οι επικυρίαρχοι-γήινοι συνεργάτες των αποστατών,τα σκοτεινά κέντρα εξουσίας της Γης,γνωρίζουν πολύ καλά τι συμβαίνει,καθόσον μεταξύ των άλλων έχουν προειδοποιηθεί από τους Ολυμπίους να αποχωρήσουν από τον πλανήτη και μέσα στην απόγνωση τους,τα δύο τελευταία χρόνια έχουν εξαπολύσει πρωτίστως κατά της χώρας μας και δευτερευόντως καθ' ολοκλήρου του πλανήτη,ευρύτατο εκβιαστικό σχέδιο το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει την οικονομική εξαθλίωση,την καταστροφή του περιβάλλοντος,την γεννετικήν μετάλλαξη του ανθρωπίνου είδους,την διάλυση όλων των κοινονικών συστημάτων και την πρόκληση πολεμικών αναμετρίσεων.Για να επιτύχουν τον σκοπό τους έχουν ενεργοποιήσει πλειάδα πολιτικών,ΜΜΕ και λοιπών φορέων εντός και εκτός Ελλάδος.

Θα αναφέρω τωρα αποσπάσματα απο τα ληφθέντα μηνυματα των Ολυμπίων την τελευταία διετία,από την Ελληνική ομάδα επικοινωνίας γιά να καταλάβετε καλύτερα τι συμβαίνει:

<<Θα βρισκόσασταν σε πολύ χειρότερη κατάσταση,αν δεν είχαμε αδρανοποιήσει το μεγαλύτερο μέρος των αποστατών της Γαίας.Στην Ελλάνια έχουν απομείνει περίπου 100.000 επικύνδινοι,από τους οποίους οι 40.000 είναι ερπετικοί και κατέχουν υψηλές θέσεις στον κρατικό μηχανισμό και την εκκλησία>>.

<<Οι αποστάτες προσπαθούν να εμποδίσουν με κάθε τρόπο την πνευματική αναβάθμιση του πλανήτη με την δημιουργία παγκόσμιων αρνητικών καταστάσεων.Πτωχεύσεις Τραπεζών,αύξηση της τιμής του πετρελαίου,στρατιωτικές επεμβάσεις,ιώσεις,ψεκασμούς από αέρος,μόλυνση θαλασσών και της ατμόσφαιρας και ηλεκτομαγνητικές νεφώσεις.Οι δοκιμασίες της ανθρωπότητος από τις αυθαιρεσίες των αποστατών έχουν φθάσει στο χειρότερο σημείο>>.

<<Δεν μπορείτε να παραμένετε αδρανείς και αδιάφοροι εμπρός στις σημερινές δυσκολίες.
Μην περιμένετε άλλοι να λύσουν τα προβλήματα σας.Ο χειρότερος εχθρός σας στην παρούσα περίοδο είναι ο κακός σας εαυτός.Νικηστε τον και αντιδράστε έγκαιρα.Χρειάζεται γενναία προσπάθεια.
Ξεκινήστε όσο πιό γρήγορα μπορείτε,αμέσως,τώρα>>!!!

<<Δεν θα επέμβουμενα σας λύσουμε τα οικονομικά σας προβλήματα,γιατί αυτό δεν θα ωφελούσε σε τίποτα.Η επίλυση τους από εμάς,θα ήταν καταστρεπτική για σας.Θα εφησυχάζατε ακόμη περισσότερο και θα φθάνατε στην τελευταία βαθμίδα πνευματικού και εθνικού ληθάργου,αφού εσείς δεν θα είχατε καταβάλει ουδεμία προσπάθεια και θα αναμένατε τα πάντα από εμάς.

Δεν αρκεί μόνον η δική μας βοήθεια,πρέπει και εσείς να βοηθήσετε τον εαυτό σας με την πνευματική και ψυχική σας αντίσταση.

Εμείς παριστάμεθα απλοί θεατές αναμένοντας την αντίδραση σας.Εμείς θα βοηθήσουμε τότε μόνο εφ'όσον αναλάβετε τις ευθύνες επιλύσεως των προβλημάτων που σας αναλογούν.

Οι Ελλάνιοι γόνοι ΕΨΙΛΟΝ,απ'ευθείας προέκταση του ιερού άρχοντος του φωτός,μπορούν να ανατρέψουν όλα τα καταχθόνια σχέδια των αποστατών.Το μόνο που σας λείπει είναι το θάρρος για να πολεμήσετε τον εφιάλτη με τα χίλια πρόσωπα,όπως παρουσιάζεται σήμερα.

Ξεπεράστε το επίπεδο της υπερβολικής σκέψης,του υπερβολικού σχεδιασμού και της ανησυχίας,γιατί τότε το όνειρο θα γίνει εφιάλτης που θα σας κρατά φυλακισμένους.

Αν παραστεί ανάγκη επέμβασης μας πριν τον καθορισμένο χρόνο για την διάσωση της Γαίας,θα το πράξουμε,αλλά εσείς μέχρι τότε θα έχετε δοκιμάσει οδυνηρές εμπειρίες.Όμως μην πτοείσθε,ο Ιερός Άρχων του Φωτός,μεθ'υμών εστί.>>

Θα κάνω ακόμη μία παρένθεση.
Πολλοί,μη γνωρίζοντες την υπόθεση των Ολυμπίων,νομίζουν ότι όλοι εμείς που ασχολούμαστε με αυτό το θέμα είμαστε "Δωδεκαθεϊστές" !!! Λάθος και οι ίδιοι οι Ολύμπιοι σε ερώτηση που τους έγινε αν πρέπει να πιστεύουμε στον δωδεκαθεϊσμό,απάντησαν:

<<Είναι λάθος. Εμείς είμαστε οι Ολύμπιοι. Δεν είμαστε «Θεοί», «Θεούς» εσείς μας ονομάσατε. Μόνο ο «Γιαχβέ», όπως σείς τον αποκαλείτε, αυτοαπεκαλείτο «Θεός». Εμείς, ποτέ δεν αναφέραμε ότι είμαστε «Θεοί». Αρχηγός όλων των στρατευμάτων είναι ο Ιερός Άρχοντας Φωτός, ο «Ζευς», με δική σας ονομασία. Ανώτατη Δύναμης Δημιουργίας είναι το Όλον Φως.Δεν πρέπει να μας δοξάζετε,απλώς αν θέλετε,να μας τιμάτε>>.
Κλεινει η παρένθεση.

Πιστεύω ότι μετά απ'όλα αυτά που αναφέρθηκαν στο παρόν άρθρο,να καταλάβατε γιατί η χώρα μας περνά την τελευταία διετία όλα αυτά τα δεινά.

Μας φοβούνται γιατί,όπως έχουν πεί οι Ολύμπιοι:

<<Μοναδική ελπίδα σωτηρίας του κόσμου είναι ο Ελληνισμός και γι'αυτό προσπαθούν να τον αφανίσουν.>>

Υπομονή λοιπόν,γιατί θα έρθουν και πάλι καλύτερες ημέρες για την Ελλάδα μας,αρκεί να αντιδράσουμε και να πάψουμε να έιμαστε <προβατάκια> όπως οιδυνάστες μας,εγχώριοι και ξένοι,μας θέλουν !!!

Κλείνω το άρθρο με μία φράση του πολύ γνωστού ανά τον κόσμο συγγραφέα και ερευνητή του θέματος των εξωγήινων,που είπε το 1996,Ελβετού Έριχ Φον Νταίνικεν :

<< Στην Ελλάδα κατά την αρχή της νέας χιλιετίας πρόκειται να συμβούν θαυμάσια πράγματα και θα ήθελα να βρίσκομαι εκεί για να τα ζήσω !!!>>

19 Δεκεμβρίου 2011

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

-Περιοδικό ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ τεύχος 84 Φεβρουάριος 2000.
-Βιβλία του Στρατηγου εα Γεράσιμου Καλογεράκη <Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ>,<Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ>, <ΑΘΑΝαΤΟ ΝΕΡΟ>.
-Εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ της 18/12/2011.(Περί τηλεσκοπίου ΝΕΣΤΩΡ)
-Ιστοσελίδες διαδυκτίου περί τηλεσκοπίων νετρίνο.
-Προσωπικές πληροφορίες.



ΠΗΓΗ:ΕΣΣΕΤ' ΗΜΑΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.