30 Ιουνίου 2015

Tα ενεργειακά κέντρα και ανοσοποιητικό σύστημα




Απελευθερωθείτε από όλα τα αυτοάνοσα νοσήματα (σκλήρυνση κατά πλάκας, νόσο του Αλτσχάιμερ, Άσθμα, Πάρκινσον, Hashimoto, φλεγμονή στο έντερο, αρθρίτιδες, ψωρίαση, λεύκη, λύκος)


apalagite apo ta autoanosa noshmata 
Γιατί όμως το ανοσοποιητικό μας σύστημα παραπλανιέται; Διαμέσου του ενεργειακού κέντρου (τσάκρας) του καρδιακού πλέγματος ρυθμίζεται το ανοσοποιητικό σύστημα στο να εντοπίζει τι αποτελεί τον εαυτό μας και τι ξένο σώμα (self - non self).  Εδώ βρίσκεται η αιτία όλων των αυτοάνοσων νοσημάτων από τα έντονα αρνητικά συναισθήματα που μας διακατέχουν. Το ενεργειακό κέντρο της καρδιάς ή καρδιακού πλέγματος στέλνει ηλεκτρομαγνητικά μηνύματα (διαμέσου των nadis, που είναι ενεργειακά κανάλια) στις πηγές του ανοσοποιητικού συστήματος και κυρίως στον θύμο αδένα που είναι υπεύθυνος για την ενεργοποίηση των κυττάρων Τ του ανοσοποιητικού συστήματος, τα οποία κατευθύνουν το ανοσοποιητικό σύστημα στον στόχο τους. Όταν νιώθουμε αρνητικά συναισθήματα και κυρίως θυμό, μπλοκάρεται το κέντρο της καρδιάς και ο θύμος αδένας, τα Τ κύτταρα του θύμου αδένα παραπλανούνται και δίνουν εντολή στα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος να παράγουν αντισώματα και να επιτεθούν σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος (διότι λόγω των αρνητικών συναισθημάτων τα θεωρούν σαν εχθρούς).
Οι επιστήμονες, όπως η Dr Candace Pert, υποστηρίζουν ότι όλες οι αυτοάνοσοι νόσοι, όπως η ψωρίαση, η σπαστική κολίτιδα, η αρθρίτιδα, η ρευματοειδής αρθρίτιδα, η λεύκη, ο λύκος, η σκλήρυνση κατά πλάκας, η νόσος του Αλτσχάιμερ, το Πάρκινσον και το Hashimoto, οφείλονται σε καταπιεσμένα αρνητικά συναισθήματα. Οι καθηγητές νευροενδοκρινολογίας Dr Dhabhar και Dr McEwen υποστηρίζουν ότι οι στρεσογόνες ορμόνες που δημιουργούνται από την ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση των γονιδίων μας, όταν διακατεχόμαστε από αρνητικά συναισθήματα που έχουν βάση τον φόβο, δίνουν εντολή στους στρατιώτες του ανοσοποιητικού συστήματος, που υπάρχουν στη σπλήνα και στον μυελό των οστών μας, να βγουν από τον στρατώνα τους και να πάρουν θέσεις μάχης σε συγκεκριμένα σημεία, όπως είναι το δέρμα, οι αρθρώσεις, το γαστρεντερικό σύστημα κλπ.
Αν η φλεγμονή είναι στις αρθρώσεις, τότε παθαίνουμε αρθρίτιδα. Αν η φλεγμονή είναι στη μυέλη (το εξωτερικό περίβλημα) των νεύρων, παθαίνουμε σκλήρυνση κατά πλάκας και αν η φλεγμονή είναι σε συγκεκριμένα σημεία του εγκεφάλου, παθαίνουμε νόσο του Αλτσχάιμερ ή Πάρκινσον.
Τα  αυτοάνοσα νοσήματα οφείλονται στο θυμό, ο οποίος μπλοκάρει το μεσημβρινό του ύπατος που οφείλεται στο θυμό, ο οποίος θυμός προκαλείται από φόβο απόρριψης. Στην ουσία ο θυμός είναι μια διαδικασία που το σώμα μας μπαίνει σε συναγερμό για να αντιμετωπίσει τον κίνδυνο από το φόβο. Ο φόβος μας στην πλειονότητα υποσυνείδητος, ο οποίος προέρχεται από τα γεγονότα που έχουν καταγραφεί στην αμυγδαλή του εγκεφάλου μας από την σύλληψη μας έως την ηλικία των 5 ετών (κατά την πλειονότητα όμως έως 3 ετών). Ο φόβος απόρριψης είναι η κύρια αιτία του φόβου μας αλλά και του θυμού που δημιουργείται από αυτό. Όταν είμαστε μικροί δεν έχουμε δημιουργήσει πνευματικό εγκέφαλο και λαμβάνουμε για πραγματικότητα ότι βλέπουμε, κατ’ αυτό τον τρόπο λαμβάνουμε για απόρριψη την διαμάχη, την αυστηρότητα, την κριτική, την απουσία των δικών μας. Τότε κάθε φορά που αντιμετωπίζουμε κάποιες από αυτές τις συμπεριφορές (κριτική, απόρριψη, δυσκολίες στη ζωή) αμέσως φοβόμαστε και μπαίνουμε σε συναγερμό με τη διαδικασία του θυμού.     
Η λύση του προβλήματος είναι να απαλλαγούμε από τα αρνητικά συναισθήματα και κυρίως από τον θυμό, που κλείνει το ενεργειακό κέντρο της καρδιάς, όπου εδρεύει ο ανώτερος εαυτός μας, η ψυχή μας. Η διακοπή της επικοινωνίας με τον ανώτερο εαυτό μας σημαίνει διακοπή της πρόσβασης με την Πηγή μας, σημαίνει διακοπή κάθε ενέργειας και αγάπης, σημαίνει ότι είμαστε όπως το κλήμα που έχει κοπεί από την άμπελο, με αποτέλεσμα να ξεραθεί και να καεί.
Αλλά και απενεργοποίηση του μεσημβρινού του ύπατος. Για να απαλλαγούμε από τα αυτοάνοσα νοσήματα κάνουμε μαλάξεις για τουλάχιστον είκοσι λεπτά την ημέρα στο μεσημβρινό του ύπατος στα τέσσερα σημεία που έχουμε πινακίδες. Ξεκινάμε ανάμεσα στο τελευταίο και τελευταίο πλευρό και ταυτόχρονα με το άλλο χέρι κάνουμε μαλάξεις στο άλλο άκρο του μεσημβρινού του ύπατος που είναι στη μέσα πλευρά του μεγάλου δακτύλου του ποδίου. Κάθε φορά που θέλουμε να απενεργοποιήσουμε τα μπλοκαρίσματα στους μεσημβρινούς καλό είναι να κάνουμε μαλάξεις στα δύο άκρα του μεσημβρινού. 
12-MES.HPATOS
Όταν χάνουμε την επαφή με τον ανώτερο εαυτό μας, τότε βγαίνουμε από την πορεία μας, από τον σκοπό μας στη Γη, με αποτέλεσμα να μη νιώθουμε καμία ευχαρίστηση και ικανοποίηση από τη ζωή μας. Όμως, δεν φτάνει αυτό, ο ανώτερος εαυτός μας που είναι ο ουσιαστικός κυβερνήτης του σώματός μας, μας αρρωσταίνει, μας στέλνει μια ασθένεια για να συνέλθουμε, να χαμηλώσουμε το εγώ μας, να συνειδητοποιήσουμε την πραγματική φύση και να επανασυνδεθούμε με αυτήν και με την Πηγή μας. Αν συνεχίσουμε να αισθανόμαστε ξεχωριστοί και ξεκομμένοι, να μας φταίνε οι πάντες κα τα πάντα γύρω μας και να τους κατηγορούμε συνεχώς, τότε οι ασθένειες επιμένουν και πολλαπλασιάζονται, έως ότου συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε σε λάθος δρόμο, ότι πρέπει απαλλαγούμε από τα αρνητικά συναισθήματα και επικεντρώσουμε τη συνείδησή μας στο φως και στην αγάπη για τους πάντες και τα πάντα. Τότε μόνο θα ενωθούμε με τον ανώτερο εαυτό μας και με την Πηγή μας και θα απαλλαγούμε από κάθε αυτοάνοση ασθένεια. Σε διαφορετική περίπτωση, η αυτοάνοση ασθένεια θα επεκταθεί και θα ενταθεί, έως ότου εξοντωθούμε εντελώς. Έχω γνωρίσει πολλές περιπτώσεις που το ανοσοποιητικό σύστημα επιτίθεται σε πολλά μέρη ή όργανα του σώματος και δημιουργεί πολλά αυτοάνοσα νοσήματα. Ένας ενεργειακός ή πνευματικός θεραπευτής (Spiritual Healer) μπορεί να μας βοηθήσει να απαλλαγούμε από τα αρνητικά συναισθήματα, να ανοίξουμε το κέντρο της καρδιάς και να μας γεμίσει θεραπευτικό φως. Επίσης, βοηθά για να δουλέψουμε το νοητικό μας σώμα και να αλλάξουμε τις πεποιθήσεις μας και καλό θα ήταν να ακούμε καθημερινά κάθε βράδυ όταν πέφτουμε για ύπνο το cd που υπάρχει στο βιβλίο. Μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας το EFT, με το οποίο θα απαλλασσόμαστε από τα αρνητικά συναισθήματα, όσο βέβαια είναι δυνατό, διότι σε περιπτώσεις αυτοάνοσου νοσήματος σημαίνει ότι το μπλοκάρισμα είναι πολύ δυνατό και χρειάζεται εξωτερική βοήθεια.
Για να απαλλαγούμε οριστικά από την αιτία των αυτοάνοσων νοσημάτων που είναι ο θυμός θα πρέπει να κάνουμε τα εξής:
  1. να απαλλαγούμε από το φόβο απόρριψης με τη διαδικασία του EFT. 
Όπου κάνουμε μαλάξεις στο σημείο πάνω από το στήθος (ST 16), λέγοντας παρ’ όλο ότι υποσυνείδητα νοιώθω φόβο απόρριψης και υποσυνείδητα ήθελα να είμαι άρρωστος και δυστυχισμένος για να έλκω την προσοχή των δικών μου που νομίζω ότι με απέρριψαν, από σήμερα επιλέγω ν’ αγαπώ, να εκτιμώ, να αποδέχομαι πλήρως τον εαυτό μου και να επικεντρώνω την συνείδησή μου στην αγάπη, στο φως, το Χριστό. Είμαι φως, είμαι μια ψυχή γεμάτη φως, γεμάτη αγάπη, ο φόβος απόρριψης που από παρανόηση του υποσυνειδήτου του υποσυνειδήτου μου, βίωσα μικρός, σκέπασε την ψυχή μου, την απομόνωσε από την Πηγή μου κι έτσι ξεκομμένος βίωνα μέχρι σήμερα, φόβο, θλίψη, θυμό, ανασφάλεια, ενοχές. Από σήμερα που συνειδητοποίησα ότι όλα τα προβλήματά μου οφείλονται στο φόβο απόρριψης που βίωσα από παρανόηση του υποσυνειδήτου μου βιώνω το φόβο απόρριψης για να απαλλαγώ. Κάνουμε 7-10 κτυπήματα σε όλα τα σημεία που δείχνουμε στο παρακάτω γράφημα, τρείς έως πέντε γύρους επικεντρώνοντας την συνείδηση μας στο φόβο απόρριψης και στο θυμό ή σε οποιοδήποτε αρνητικό συναίσθημα θέλουμε να απενεργοποιήσουμε
04-SHMEIA-KSEK.ENERG.KENTR


  1. Επαναπρογραμματισμό του      υποσυνείδητου με τα cd που περιέχουν τα βιβλία μου «Έτσι      Γίνεται το Θαύμα» και «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» αναπρογραμματίζετε το υποσυνείδητό σας, με αποτέλεσμα να σας      αλλάζουν τον τρόπο που μεταφράζεται τα γεγονότα και κατ' αυτό τον τρόπο      παύετε να μπαίνετε σε συναγερμό, να θυμώνετε, να μπλοκάρεται την ενέργεια στους      μεσημβρινούς σας και να αρρωσταίνετε το σώμα σας και τα όργανά σας. Όπως μας λέει ο Θανάσης ο Μανάρας: "Το βιβλίο «Μια ζωή Γεμάτη Φως» το διάβασα δυο φορές, για να κατανοήσω και την παραμικρή σταγόνα σοφίας που διαθέτει...ένα βιβλίο-οδηγός ζωής..ξέρεις, μέσα αυτό το έργο, υπάρχουν όλες οι θεραπείες..θα σου πω κάτι όμως..αυτό το βιβλίο, γιατρεύει κάθε "μη' και κάθε 'όχι' που άκουσες μικρός..επουλώνει κάθε πληγή που άνοιξε, όταν σε υπέβαλλαν σε αδίκους ανταγωνισμούς, και ακόμη πιο άδικες συγκρίσεις..είναι ένα βιβλίο που σε γυρνά μέσα σου..σου δείχνει τι είσαι...άλλα έχει μια καινοτομία που δε θα τη βρεις εύκολα..σου δείχνει και το πως..έμπρακτα..το δύσκολο μέρος του, είναι όταν σε φέρνει αντιμέτωπο με σένα..γιατί σε θέτει προ των ευθυνών σου..όταν το διαβάσεις και μετά, δικαιολογίες τέλος..θα σου ξαναπώ ότι και την πρώτη φόρα...μην το διαβάσεις απλώς....εφάρμοσε το...να είσαι καλά...καλό ταξίδι στις σελίδες του...". Η Ράνια Ρούμκου αλλάξε πραγματικά τη ζωή της ακούγοντας το cd του βιβλίου μου "Έτσι Γινεται το Θαύμα": "Ήθελα να σας ευχαριστήσω γιατί με βοήθησε πολύ το cd σας, που έχετε στο πρώτο βιβλίο σας. Η ίδια διδάσκω και ασχολούμαι με το διαλογισμό περίπου δεκαεφτά χρόνια τώρα. Το cd σας το είχα μαζί μου στη θάλασσα το καλοκαίρι. Κοιμόμουν με αυτό και πολλές φορές ξυπνούσα στις δύο και τρεις ή ώρα τη νύχτα και ξυπνούσα ασώματη και άυλη. Βίωνα έντονα το στάδιο της συνειδητότητας ψυχής και η ένωσή μου με Τον Πατέρα γινόταν δυνατότερη. Αυτά είναι τα θαύματα Του Δημιουργού!!! "
  2. Μύηση στην αγάπη, στα      δωρεάν σεμινάρια ή στις εκπομπές μου, βλέποντας την ανιδιοτελή, χωρίς      όρους αγάπη στα μάτια μου, βλέπετε τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον      αγαπάτε, πλήρως χωρίς όρους, ξεκλειδώνει η καρδιά σας, η αντλία της αγάπης      που έχετε μέσα σας επαναλειτουργεί και μπορεί να λαμβάνει αλλά και να  δίνει αγάπη χωρίς όρους. Όταν έχετε αγάπη μέσα σας άγετε τα πάντα, έχετε  όλο τον κόσμο δικό σας. Με την αγάπη χωρίς όρους λοιπόν που σας εκπέμπω,  στο πρόσωπο μου βλέπετε τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον αγαπάτε. Όπως βλέπουμε στην μαρτυρία της
    Δήμητρας Κοντάκου: «Η μύηση στην αγάπη μέσα από τα μάτια σου Αλέξη Φωτόπουλε, είναι από τα δυνατά που βίωσα κοντά σου στο σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη. Έλεγες : κοιτάξτε με στα μάτια. Τα κατάφερα, σε κοιτούσα στα μάτια και δάκρυα κυλούσαν συνεχώς, ασταμάτητα.. Πιστεύω όλα τα δάκρυα να είναι αύξηση της αγάπης μέσα μου. Νιώθω οι ενοχές, η θλίψη, το άγχος που έγιναν δάκρυα με την βοήθεια των ματιών σου, έχουν πλέον μικρύνει μέσα μου.. Έχω δρόμο ακόμα μέχρι ικανής απενεργοποίησης των αρνητικών μου υποσυνείδητα φερόμενων συναισθημάτων. Το έργο σου μαζί μας υπέροχο! Τα cd σου με τις θετικές υποβολές μου κράτησαν την ψυχή μου δυνατή στις δύσκολες ώρες που περνούσα δίπλα στα παιδιά μου που έπαθαν νεφρική ανεπάρκεια. Μου δίνεις ελπίδα πως θα θεραπευτούν και αυτά, εκεί που οι ιατροί μας έκοψαν τις ελπίδες. Σε ευχαριστώ και χαίρομαι που υπάρχεις!!!Είθε όλοι οι άνθρωποι να δεχτούν το φως σου!!! κοιτάξτε τον στα μάτια! άπειρα ευχαριστώ που σε γνώρισα από κοντά κύριε Φωτόπουλε!!».     Με τα φωτόνια που βγαίνουν από τα χέρια μου αισθανόσαστε την ενότητα την      αγάπη του Πατέρα και γεμίζετε αγάπη και αγαπάτε τον εαυτό τους.
  3. Συμμετέχουμε επίσης στα μυστήρια  και τις τελετές της θρησκείας μας, μην ξεχνάτε ποτέ ότι είμαστε ψυχές και πρέπει να είμαστε συνδεδεμένοι με την Πηγή μας, το Θεό, τον Κύριο. Όταν συγχωρούμε, μειώνουμε το εγώ μας, συμμετέχουμε στις τελετές και τα  μυστήρια της εκκλησίας μας, τότε ενωνόμαστε με την Πηγή μας και τότε  ο φόβος κι ο θυμός εξαφανίζεται και δονούμαστε στις συχνότητες της αγάπης. Η Χάρις του Θεού, το Άγιο Πνεύμα έρχεται  μέσα μας και μας φωτίζει συνεχώς. Εδώ είναι το μυστικό, στην εκκλησία όταν πηγαίνετε να κοινωνάτε πάντα, γιατί λαμβάνετε τις δονήσεις της αγάπης χωρίς όρους του Κυρίου, αισθάνεστε γαλήνη, πληρότητα μέσα σας. Αυτά που σας λέω δεν είναι θεωρία τα βιώνω συνεχώς όταν κοινωνώ κι όταν κοινωνάμε κάθε εβδομάδα τότε βιώνουμε γαλήνη, πληρότητα, αγάπη χωρίς όρους καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδος. Τα μυστήρια μας τα δίδαξαν οι αρχαίοι Έλληνες οι οποίοι είχαν συνειδητοποιήσει ότι με τα μυστήρια ενωνόντουσαν με την Πηγή τους, βίωναν την πραγματική, πνευματική τους φύση. Για αυτό οι αρχαίοι Έλληνες γνωρίζοντας τα μυστικά αυτά είχαν φθάσει στην κορυφή του κόσμου, ενώ εμείς που τα αφήσαμε έχουμε κατρακυλήσει στο πάτο.
    Μπορούμε όμως να ξαναγεννηθούμε:
    1. Αν μυηθούμε στην αγάπη χωρίς όρους, εκεί μπορώ να σας βοηθήσω, στα σεμινάρια μου, ή κι από μακριά παρακολουθώντας τις εκπομπές μου, βλέπετε  στα μάτια μου την αγάπη χωρίς όρους, βλέπετε στα μάτια μου τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον αγαπάτε.
    2. Αν συμμετέχουμε στα μυστήρια και τις τελετές της θρησκείας μας, αν συγχωρούμε τον εαυτόν μας και τους συνανθρώπους μας, ταπεινώνουμε, μειώνουμε το εγώ μας, που είναι το εμπόδιο που μας κόβει την πρόσβαση με την Πηγή, βοηθούμε τους συνανθρώπους μας και όλα τα όντα του σύμπαντος και προσευχόμαστε συνεχώς.
    3. Αν απενεργοποιήσουμε την ενέργεια από  τα αρνητικά μας συναισθήματα που έχουν συσσωρευτεί μέσα μας, τα οποία δονούνται σε χαμηλές συχνότητες με αποτέλεσμα να μην μας επιτρέπουν να βιώσουμε την αγάπη, η οποία δονείται σε υψηλές δονήσεις.
    4. Αν επαναπρογραμματίσουμε το υποσυνείδητο μας, και έχουμε την δυνατότητα να το κάνουμε αυτό με τα Cds που υπάρχουν στα βιβλία μου και υπάρχουν χιλιάδες που το έχουν πετύχει.
    Είμαι δίπλα σας να σας μυήσω στην αγάπη και να βοηθήσω να απαλλαγείτε από τα αρνητικά συναισθήματα και τα περιοριστικά πιστεύω, που είναι τα βαρίδια που μας εμποδίζουν τη ζωή. Με τα βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» τα οποία σας αλλάζουν πραγματικά τη ζωή, στα βιβλία αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για την απενεργοποίηση των αρνητικών συναισθημάτων όπως: Ξεμπλοκάρισμα μεσημβρινών, EFT, Healing Code, Emotional Code Acupressure, ρεφλεξολογία.  Με τα cd που έχουν μέσα μπορείτε να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο σας, να απαλλαγείτε από όλα τα περιοριστικά πιστεύω, που σας προγραμμάτισαν χωρίς να σας ρωτήσουν όταν είσαστε μικροί.  Υπάρχει πλήρης διατροφικός οδηγός για κάθε ασθένεια, για μακροζωία και ευεξία, οδηγός παρασκευής φύτρων.
    Μεγάλη βοήθεια επίσης θα λάβετε επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα μουwww.afotopoulos.gr όπου θα βρείτε πάρα πολλά νέα άρθρα και όλες τις πρόσφατες εκπομπές μου.
    Μπορείτε επίσης να έρχεστε και στα δωρεάν σεμινάρια μου κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 5, Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας, μετρό Πανεπιστήμιο όπου εκεί θα μυηθείτε στην αγάπη, θα αντιληφθείτε βιωματικά την απελευθέρωση των αρνητικών συναισθημάτων, την απελευθέρωση από το εγώ και θα συνειδητοποιήσετε την πραγματική, πνευματική, απείρων δυνατοτήτων διάσταση σας.
    Είμαι πάντα δίπλα σας και στη διάθεση σας για να πετάξουμε από υγεία και χαρά.
    Με άπειρη, χωρίς όρους αγάπη
    Αλέξης Φωτόπουλος    
    Συγγραφέας  Spiritual Healer       
τηλ: 6977349766, 210-3387000,
Facebook: Αλέξης Φωτόπουλος ή Alexios Fotopoulos-b, ομάδα facebook: "Έτσι Γίνεται το Θαύμα"

Σημείωση: Όλα τα γραφήματα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μου, η στο facebook είναι από το βιβλίο μου Μια Ζώη γεμάτη Φως, είναι πνευματικά μου διακαιώματα, και απαγορεύεται η χρησιμοποιήση τους (για άρθρα η έκδοση εντύπων)  χωρίς την άδεια μου. Εννοείτε βέβαια ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε όλοι για να ξεμπλοκάρετε τους ενεργειακούς μεσημβρινούς σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά. 
ΑποποίησηΒέβαια, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τα παραπάνω  γραφόμενα είναι μεν απόψεις μεγάλων καθηγητών πανεπιστημίου, ερευνητών, κινέζικη ιατρική που εφαρμόζεται με επιτυχία χιλιετηρίες, είναι πρακτικές που εφάρμοσα και έγινα καλά από την σκλήρυνση κατά πλάκας, που έπασχα, και βοηθώ και έχω βοηθήσει πάρα πολλούς να απαλλαγούν από τα αρνητικά τους συναισθήματα και να αυτοθεραπευτούν. Όμως, οι απόψεις αυτές δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τους γιατρούς σας, που άλλωστε μόνο σε αυτούς η πολιτεία έχει δώσει επίσημα την άδεια να εξασκούν ιατρική. Άρα, ό,τι γράφεται σε αυτό το βιβλίο είναι μόνο για ενημέρωσή σας. Όταν έχετε προβλήματα υγείας, καλείστε να απευθύνεστε πρώτα στον γιατρό σας και παράπλευρα, αν επιθυμείτε, μπορείτε να απευθύνεστε σε πνευματικούς-ενεργειακούς ή εναλλακτικούς θεραπευτές, για να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε από τα αρνητικά συναισθήματα. Καλό είναι, επίσης, να συνεργάζεσθε με τον γιατρό σας, ώστε να αλλάζετε τον τρόπο ζωής σας, να γίνετε καλά  και να αποφεύγετε τα πολλά φάρμακα, τα οποία βλάπτουν μακροχρόνια την υγεία σας

ΠΗΓΗ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.