30 Ιανουαρίου 2011

Πας μη “αριστερός”, “φασίστας”, “ρατσιστής” και “εθνικιστής”!

"Φιλότιμη προσπάθεια του συμπαθούς Κ. Χαρδαβέλλα να εξηγήσει το δίπολο αριστεράς - δεξιάς και τις παρενέργειες που δημιουργεί αυτό στους πολίτες. Προσπαθεί να εκλογικεύσει το παράλογο που χρόνια τώρα επέβαλαν και επιβάλουν στους Έλληνες ως μοναδικές επιλογές τους στην "δημοκρατία". Αν καταλάβουμε ότι αυτού του τύπου τα δίπολα (υπάρχουν και άλλα π.χ. φασίστες-αναρχικοί κλπ)..." εξυπηρετούν μόνο την πόλωση και τον διχασμό. Άλλωστε τα κόμματα και η κομματικοποίηση κατέστρεψαν και καταστρέφουν τον συνδικαλισμό και στα επαγγέλματα και στους φοιτητές.. Με άλλα λόγια πρώτα μας "παραμύθιασαν" μέσω των "εργατοπατέρων" συνδικαλιστών (που μετά έγιναν βουλευτές) και μετά μας "ευνούχισαν", αφού όλοι οι συνδικαλιστές ακολουθούν τις γραμμές των κομμάτων, αντί των πραγματικών αναγκών του κάθε επαγγέλματος, ή συντεχνίας κλπ."  Του Κ. Χαρδαβέλλα

Η φαρσοκωμωδία που έστησαν κάποιοι στις πλάτες 250 παράνομων μεταναστών, έφερε για πολλοστή φορά στο προσκήνιο μία από τις πιο φασιστικές νοοτροπίες που έχουμε ζήσει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα!
Σύμφωνα λοιπόν, με αυτήν όποιος δεν είναι "αριστερός", αυτομάτως ανήκει στην κατηγορία των "φασιστών", των "εθνικιστών", των "ρατσιστών" και των "ξενόφοβων"! Η προστασία των μειονοτήτων αποτελεί εργολαβία διαφόρων αυτοαποκαλούμενων "αριστεριστών", "προοδευτικών", "αντιεξουσιαστών" όπως αυτών των ανεγκέφαλων που κουβάλησαν 250 ψυχές, τις έκλεισαν στη Νομική, φόρεσαν το αμπέχωνο και βγήκαν να μας απειλήσουν δια τηλεοράσεως ότι "ετοιμάζουν κοινωνική εξέγερση"!
Κι όμως, είναι πιο ορατό παρά ποτέ ότι όλοι αυτοί οι παρωχημένοι αριστεριστές- γιαλαντζί είναι ο βασικός λόγος που στην Ελλάδα ΔΕΝ υπάρχει κοινωνική αντίδραση και εξέγερση! Με την αριστερά να "τρώει τις σάρκες της" και τους μεν να κατηγορούν τους δε, δυστυχώς δεν υπάρχουν οι συνθήκες που θα εμπνεύσουν εμπιστοσύνη και θα ξεσηκώσουν τους πολίτες!
Η αντίδραση των πολιτών μπορεί να έρθει μόνο από αριστερά, αλλά όχι με εκδηλώσεις τύπου «Δελφινάριο», όπως αυτή που ζούμε τα δύο τελευταία 24ωρα! Η αριστρερά στην Ελλάδα - η αυθεντική, όχι η "μαϊμού"- διαθέτει μονάδες που θα πρέπει επιτέλους να σταθούν στο ύψος τους στην πιο κρίσιμη στιγμή που έζησε αυτή η χώρα μεταπολιτευτικά!
Οφείλω να πω ότι η άμεση αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα -προς την παράταξη του οποίου στράφηκαν όλα τα πυρά-, έδειξε ότι έχει την πολιτική βούληση να "καθαρίσει" τον χώρο από τα "βαρίδια". Ελπίζω να το κάνει το συντομότερο δυνατό, γιατί το παράδειγμα της Νομικής έδειξε ότι οι καιροί είναι επικίνδυνοι για "ερασιτεχνισμούς", αφού καραδοκούν δυνάμεις που χρόνια τώρα προσπαθούν να εξαφανίσουν προνόμια που έχουν αποκτηθεί με αίμα!
Διαβάστε επίσης και αυτό: http://www.newsbomb.gr/editorial/story/egw-o-fasistas-kai-oi-ntabatzhdes-twn-lathrometanastwn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.