23 Ιουλίου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ Ν. ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ "ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΗΛΙΘΙΕ"

Το πρόβλημα είναι πολιτικό.
Δεν έχουμε κανένα οικονομικό πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι 100% πολιτικό. Το πολιτικό μας σύστημα είναι ολιγαρχικό και την εξουσία έχουν καταλάβει υπάνθρωποι που μαζι με την οικονομική ελίτ τρώνε και πινουνε εις βάρος των κορόϊδων. Μόλις καταλάβουμε την πολιτική εξουσία, όλα τα υπόλοιπα προβλήματα μας θα λυθούν.
Τα σημερινά μας προβλήματα είναι συμππτώματα της πολιτικής μας αρρώστιας. Η οικονομική κρίση, τα μνημόνια, η ανεργία, οι άστεγοι, τα χαράτσια, η λαθρομετανάστευση, η αποδόμηση της Ελληνικής παιδείας, η έλλειψη φαρμάκων στα νοσοκομεία, οι μειώσεις μισθών και συντάξεων, είναι όλα ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ.Εσύ βέβαια, σαν γνήσιος αριστερός, έγραψες ολόκληρο βιβλίο που το μόνο που κάνει είναι να αποπροσανατολίζει και να αποσπά την προσοχή του κόσμου από το πραγματικό πρόβλημα που είναι το ολιγαρχικό πολιτικό σύστημα. Σαν δίκαιος λογιστής υπέρ του λαού, ζητάς να αναριχηθείς εσύ και οι φίλοι σου στην εξουσία για να μοιράσετε αλλιώς το σανό στα πρόβατα. Και εκεί τελειώνει και η αντίληψη σου. Η πώληση της Ελάδας και η αποδόμηση της παιδείας, δε φαίνεται να σε απασχολούν ιδιαίτερα.


Μας βρίζεις κι όλας ζώον που έγραψες 500 σελίδες μπούρδες και ανοησίες για να ξεράσεις πάνω μας την "αλήθεια' που του έμαθε η ηλίθια ιδεολογία σου.

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ
http://thalamofilakas.blogspot.gr


Σημ. Όριον:
Βεβαίως, το θέμα είναι το μοίρασμα του σανού. Και όσο πιο ζώα είναι τα... ζώα, τόσο μεγαλύτερη ευχέρεια έχουν οι.. ζωάρχες να κάνουν το παιχνίδι τους. Μιλούν εξ ονόματος των εργατών (εγκατέλειψαν το... πρωτοχριστιανικό "προλετάριοι") άνθρωποι που δεν έχουν σχέση με εργάτη. Γιατί λοιπόν μια λογίστρια (Παπαρήγα), μια καλοταϊσμένη από το σύστημα που βρίζει δημοσιογράφος (Κανέλλη) και άλλοι πολλοί μπορούν να λύσουν καλύτερα τα προβλήματα των εργατών από έναν π.χ. πολιτικό επιστήμονα; Τώρα λοιπόν που πέρασε η εποχή του συναισθήματος της... θυσίας, αρχίζει ο κόσμος και τα ξεκαθαρίζει. Γι' αυτό και τα ποσοστά του ΚΚΕ έχουν καθηλωθεί!
ΥΓ. Ένας αγρότης με μυαλό, ποτέ δεν μπορεί να είναι κομμουνιστής. Διότι η κινητήριος δύναμη της Φύσης είναι ο ανταγωνισμός. Άλλως, κανέναν είδος δεν θα επιβίωνε!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.