24 Φεβρουαρίου 2016

ΤΗΛΕΣΚΩΛΗΚΕΣ

Γράφει ο Χρίστος Γούδης  

Το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι η αριστερά. Οι απόψεις της ήταν πάντα ευκρινείς και ξεκάθαρες. Ποτέ δεν μασούσε τα λόγια της: ανεξάρτητη Μακεδονία, απαξίωση της έννοιας του έθνους, χλευασμός και κατασυκοφάντηση των εθνικών αγώνων, διακωμώδηση της ορθόδοξης χριστιανικής παράδοσης, απέχθεια για το αρχαιοελληνικό παρελθόν, απαξίωση της φυλετικής ομοιογένειας, μίσος βαθύ για όσους διακρίνονται στη ζωή. Με άλλα λόγια η πολιτική έκφραση του συμπλέγματος κατωτερότητας του κάθε ανίκανου που φθονεί τον ικανό για τα κατορθώματά του, εθνικά και ατομικά, υπονομεύει την ελληνικότητά του, και εποφθαλμιά την περιουσία και τη ζωή του. 

Το πρόβλημα της Ελλάδας είναι ο αποπροσανατολισμός των σκληρά εργαζόμενων Ελλήνων που, λόγω ακριβώς της επαγγελματικής τους επιμέλειας και στοχοπροσήλωσης, δεν έχουν τον χρόνο να παρακολουθούν τα πολιτικά τεκταινόμενα και αφήνονται να χειραγωγούνται από ένα άθλιο, αγράμματο, σκωληκόβρωτο – τηλεοπτικό κατά βάση – κατεστημένο, μιας διεφθαρμένης ψευτοαστικής και νεοβάρβαρης αρπακτικής κεφαλαιοκρατίας με μιντιακά πλοκάμια.  


Χαρακτηριστικό παράδειγμα η στάση της κοντόφθαλμης δημοσιογραφικής τηλε-αγέλης έναντι των αλλοφύλων εισβολέων της χώρας μας. Αγνοώντας την επέλαση τών κατά συντριπτική πλειονότητα αφροασιανών αρσενικών που απειλούν στην πράξη να καταστήσουν την Ελλάδα ένα κομμάτι τριτοκοσμικής Βαβέλ στην Ευρώπη, δεν αποδίδουν τα αίτια της εισβολής στις ανοιχτές αγκαλιές μητρότητας της κάθε άμυαλης γριάς κυρίας που από την κακή μας τύχη τούς προσκαλούσε από θέση εξουσίας, πρόθυμη να τους ταΐσει όχι με το γάλα του στήθους της αλλά με τα μπιμπερό ή τα γεμιστά του κρατικού κορβανά, ή και του κάθε διεθνιστή γιατρού τύπου Μουζάλα που οραματίζεται να μεταμορφώσει τη χώρα μας σε ένα απέραντο κέντρο φύλαξης τερμιτών που θα υποσκάψουν τα θεμέλιά της, αλλά στην Τουρκία (!!!) η οποία κατ’ αυτούς οφείλει να μην είναι φιλεύσπλαχνη και ανθρωπιστική απέναντί τους αλλά να τους πυροβολεί εκείνη – ποτέ εμείς – όταν προσπαθούν να φύγουν από τα εδάφη της. 
Αλλιώς πως θα μπορούσε να συγκρατήσει τα εκατομμύρια αυτών που έχουν καταφύγει σε τουρκικό έδαφος τη στιγμή που όλοι αυτοί θέλουν να πηδήξουν (σ)τα νησιά μας μια και εμείς – οι κυβερνώσες δηλαδή μεγαλόψυχες αριστερές αδελφές του ελέους – ανοίξαμε τις πόρτες, κατεβάσαμε… τις μπάρες και κλείσαμε τις αμυγδαλέζες; 
Πολύ έξυπνοι και τζάμπα ανθρωπιστές δεν νομίζουν ότι είναι όλοι αυτοί οι τηλε-προπαγανδιστές της δεκάρας και πολύ μπουνταλάδες δεν θεωρούν τους Τούρκους; 
Ακόμη δεν έχουν αντιληφθεί ότι πίσω από το συριζαίϊκο πρόταγμα «το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια» καραδοκεί ένας ψαράς με φέσι; Τόσο χάνοι είναι; 

Παράλληλα, όλος αυτός ο τηλε-δημοσιογραφικός συρφετός, αντί να στιγματίσει την προαναγγελθείσα άλλωστε εκδικητική προσπάθεια της ανίκανης και τυχάρπαστης αριστεροευκαιριακής συμμαχίας που μας κυβερνά, να γεμίσει την Ευρώπη με αλλοφύλους (ευελπιστώντας ότι έτσι θα κατάφερνε να τους κάνει των εταίρων τη μούρη κρέας για να ακούν «τσίπρας» και να τρέμουν), κατηγορεί τις ευρωπαϊκές χώρες που παίρνουν μέτρα αυτοάμυνας γιατί – άκουσον, άκουσον – δεν επιθυμούν να απολέσουν την πολιτισμική τους ταυτότητα και να διαταράξουν την κοινωνική τους ισορροπία, η οποία θα κινδυνεύσει συν τοις άλλοις και από μιαν άκριτα εισαγόμενη και ανεξέλεγκτη ποινική ή θρησκοληπτική εγκληματικότητα. 

Πολλοί μάλιστα εκ των τοιούτων τηλε-ψιττακών παπαγαλίζουν τρίβοντας με κρυφή χαρά τα πολύχρωμα φτερά τους ότι αυτό θα αποτελέσει δήθεν το τέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, λες και αν συμβεί κάτι τέτοιο η μοίρα μας θα είναι καλύτερη. 
Ενώ ουδείς τηλε-σκώληξ διερωτάται γιατί όλοι αυτοί οι Αφγανοί, Πακιστανοί, Βακτριανοί, Καρδούχοι, Χαμίτες, Βέρβεροι, Λίβυοι, Αλγερίνοι, Τυνήσιοι, Μαγκρεμπιανοί και λοιποί Αφρικανοί, όλοι τους μουσουλμάνοι, δεν επιθυμούν να καταφύγουν στην Μέκκα του δικού τους Θεού και στην πετροδολαριακή χλιδή των Σαουδαράβων και Καταριανών εμίρηδων και πριγκήπων, και αντ’ αυτών προτιμούν τις χώρες των «απίστων» της Ευρώπης, οι οποίες κατά τους τηλε-ανοήτους και υποκριτικά ευαίσθητους τηλε-δημοσιολογούντες ανθρωπιστές με τις φουσκωμένες τσέπες οφείλουν να επιδείξουν έναν καλπάζοντα κρετινισμό εκτρέφοντας «φίδια στον κόρφο τους». 
Αυτά και άλλα πολλά διαβρωτικά, τοξικά και διεστραμμένα εκπέμπει το αξιοδάκρυτο τηλεοπτικό μας σαράϊ. 
Γι’ αυτό του αξίζει να εξαφανισθεί από προσώπου γης. 
Κότες και βάτραχοι να οδεύσουν πίσω στα κοτέτσια και τα έλη της ύπαρξής τους, ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο της ανεργίας του. 
Επί τέλους ας κάνει και η αριστερά στην Ελλάδα κάτι χρήσιμο. Θα μου πείτε, μα θα αντικαταστήσει την τηλε-φλυαρία της παπαρδέλας, του ξέκωλου, και της οχλοβοής, με τα φερέφωνα της μονοκρατορίας της. Σωστό.
Γιατί έτσι μόνο θα πάρουμε την πραγματική γεύση ενός κομμουνισμού που δεν είχαμε την τύχη να βιώσουμε στο πετσί μας και να γευτούμε το τι εστί βερίκοκο. 
Είναι ο μόνος τρόπος για να νοσταλγήσουμε ξανά, όχι όλο αυτό το τηλε-σόϊ των άχρηστων και ακαλλιέργητων πιθηκοειδών, αλλά την πάλαι ποτέ σταθερή αξία της ΥΕΝΕΔ και όλων όσων συνιστούν την φυσιογνωμία ενός έθνους, ενός λαού και ενός κράτους. 

Χρίστος Γούδης 
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αθηναίων


ΠΗΓΗ