8 Οκτωβρίου 2012

Την Τρίτη η παράδοση του πακέτου ντοκουμέντων της E.N.D.στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών κ. Στουρνάρα και στον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου

Αντιγράφουμε ως έχει την ανάρτηση με τίτλο "ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ E.N.D. ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ!" από το ιστολόγιο Νεα Αρχή 

Η ΥΠΟΘΕΣΗ-ΘΡΙΛΕΡ ΕΠΙΦΥΛΑΣΕΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΑΚΟΜΗ
του Μάκη Βραχιολίδη vrachiolidis@yahoo.gr
 Τον «άσο» από το μανίκι τους ετοιμάζονται να βγάλουν οι Σώρρας –Λαμπράκης, επικεφαλής της οργάνωσης E.N.D. η οποία διατείνεται μετά βεβαιότητας ότι διαθέτει 600 δις δολάρια, άμεσα διαθέσιμα για να εξαγοραστεί το δημόσιο χρέος της Ελλάδος.
«Αναμένουμε μέχρι πού θα καταλήξει η σε βάρος μας επίθεση από κυβέρνηση και συγκεκριμένα Μ.Μ.Ε. για να πούμε την τελευταία μας λέξη», φέρονται να υποστηρίζουν οι εκπρόσωποι της E.N.D. οι οποίοι δείχνουν σιγουριά στις κινήσεις τους και –προφανώς- για τα ντοκουμέντα που έχουν στα χέρια τους.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η E.N.D. έχει ήδη έτοιμη ανακοίνωση την οποία θα στείλει προς τα Μ.Μ.Ε. καλώντας τους δημοσιογράφους την ερχόμενη Τρίτη, να παρευρεθούν τόσο στο Υπουργείο Οικονομικών όσο και στον Άρειο Πάγο, όπου θα παραδώσουν το πακέτο με όλα τα στοιχεία που αφορούν στα 600 δις δολάρια και την εγκυρότητά τους. «Έτσι ώστε να μην μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι δεν ξέρει τίποτε και δεν έλαβε ενημέρωση», λένε οι κ.κ. Σώρρας-Λαμπράκης. Η παράδοση όλου του πακέτου με τα ντοκουμέντα που έχουν στα χέρια τους οι εκπρόσωποι της E.N.D.θα γίνει στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών κ. Στουρνάρα και στον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου.
Οι ομογενείς της Ε.Ν.D. ήδη εξαπολύουν τα πυρά τους και σε βάρος του πρώην μέλους της οργάνωσης κ. Καρυώτη, ο οποίος ως γνωστόν απεχώρησε από αυτή στις 9 Σεπτεμβρίου. Οι ομογενείς, θα αποκαλύψουν τους πραγματικούς όπως ισχυρίζονται λόγους, που οδήγησαν στην αποχώρηση του κ. Καρυώτη, όπως επίσης τι έγινε στην συνάντηση της 9ης Σεπτεμβρίου, τι διεμήφθη σε αυτήν και ποιο ρόλο πραγματικά παίζει ο κ. Καρυώτης.
Όπως όλα δείχνουν, η υπόθεση των ομογενών με τα «δώρα» έχει πολύ δρόμο ακόμη και ενδεχομένως εκπλήξεις και ανατροπές.  
             makeleio.