22 Οκτωβρίου 2011

Ε Θ Ν Ο Κ Τ Ο Ν Ι Α
ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΗΜΕΡΑ 
ΘΑΒΕΤΑΙ Η ΜΝΗΜΗ, 

ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, 

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ 

ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. 


ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ, ΟΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ Η ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΕΣΑ. ΕΔΩ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΑΚΑΒΡΙΟ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΩΔΗ  ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΑΤΤΙΛΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΤΗΣ ΑΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΟΛΥΝΕΙ, ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΤΟΝ ΠΕΝΤΑΔΑΧΤΥΛΟ.

 ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΑ ΘΛΙΒΕΡΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ, ΣΤΕΡΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ, ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ, ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ  

ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ-ΡΑΓΙΑΔΙΣΤΑΝ, ΔΙΟΙΚΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΟΥΣ Ή ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΣΗΜΙΤΟΓΙΩΡΓΑΚΗΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ, ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΒΙΛΤΕΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΚΑΛΟ-ΛΑΜΠΡΑΚΗΔΩΝ, ΕΝΣΑΡΚΩΝΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΑΥΡΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ. 
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ; 
ΕΔΩ  ΠΟΥ  ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ  Η  ΦΥΛΗ  ΜΑΣ,

ΕΔΩ  ΚΑΙ  ΘΑ  ΤΑΦΕΙ; 

ΘΑ  ΤΟ  ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ;

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ...

...ΤΟ  ΜΕΓΑΛΟ  ΟΧΙ

ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΧΙΛΙΕΤΙΑΣ, ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ-ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΩΝ. 

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ: ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΓΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ  ΠΑΝΤΕΣ  ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΞΑΝΑ. ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ, ΠΛΗΝ ΑΠΟΚΛΗΡΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ, ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ...
Επιλογή αποσπασμάτων από: EΛΛΗΝΩΝ ΕΛΙΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.