26 Απριλίου 2016

Βρίζεις την Ελλάδα;;; Τέρμα τα ψέμματα!

Ναι αλλά..
...το Κράτος των λωποδυτών δεν είναι η Ελλάδα!
Δεν είναι Πατρίδα! 
Ήρθε η ώρα να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας. Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσουμε την μαφία των δοσιλόγων πολιτικών. Ήρθε η ώρα να τους καλέσουμε να μειώσουν τις αμοιβές τους στα επίπεδα και των υπολοίπων υπαλλήλων, αλλιώς θα πρέπει να υποστούν την οργή μας. Ήρθε η ώρα να πολεμήσουμε για άλλη μια φορά των σιωνιστικό ναζισμό της Γερμανίας της Μέρκελ και του Σόιμπλε.

Πρέπει να αφυπνιστεί στα κύτταρά μας το αίσθημα εθνικής επιβίωσης, πρέπει να δώσουμε τέλος στην αδράνεια τον χειρότερο εχθρό μας.
Το κράτος των λωποδυτών δεν είναι πατρίδα.
Το κράτος είναι απλώς ένα σύστημα διαχείρισης της κοινωνίας που αλλάζει ανάλογα με τα πρόσωπα τα οποία το στελεχώνουν. Το κράτος μετά την απελευθέρωση από τους Τούρκους είναι ξενόδουλο, Αγγλόφιλο, Γαλλόφιλο, Ρωσόφιλο και Αμερικανόφιλο και ποτέ Ελληνόφιλο, είναι άδικο, ανίκανο, αυταρχικό, ψεύδεται, εξαπατά τους Έλληνες, χρηματίζεται, τρομοκρατεί τους πολίτες και ηδονίζεται με το να δέρνει τους συνταξιούχους.
Πατρίδα δεν είναι το κράτος των αθλίων. Πατρίδα είναι οι ηθικές αξίες, και η φιλοσοφία των προγόνων μας, είναι όλο το ένδοξο και λαμπρό παρελθόν μας, το οποίο το κράτος καταβάλλει προσπάθειες να το διαγράψει. Αυτή την πατρίδα πρέπει να υπερασπιστούμε με αυτοθυσία. Πρέπει να αντισταθούμε, οι πολιτικοί είναι αδηφάγα τέρατα και θα μας κατασπαράξουν, ας γίνουμε κι εμείς τέρατα αν θέλουμε να επιβιώσουμε. Όσο δεν αντιδρούμε τα πράγματα θα χειροτερεύουν.
Συνέλληνες
Χάσαμε την ταυτότητά μας ονομάσαμε τον φόβο μας «σωφροσύνη» και σκύψαμε το κεφάλι, μπροστά σε αυτά τα ανθρωποειδή που οδηγούν τον Ελληνικό λαό στην δυστυχία. Αυτό πρέπει να σταματήσει.
Όποιος μιλάει για ελευθερία και ανεξαρτησία χωρίς να το πιστεύει ή να είναι έτοιμος για θυσίες, αυτός είναι απατεώνας όπως οι κτηνάνθρωποι πολιτικοί.
Ούτε οι εφιάλτες της Ελληνικής βουλής, ούτε το δικαστήριο της Χάγης ούτε οποιοσδήποτε άλλος διεθνής οργανισμός είναι θεός που μπορεί να αποφασίζει ότι απαγορεύεται να αναπνέουμε τον αέρα της πατρίδας μας.!!!


Fileas Fong
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.