4 Αυγούστου 2012

Γεύση από "παγκοσμιοποίηση"....ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ Η ΑΠΟΚΟΠΗ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΚΑΘΕ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.


Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ - ΔΟΥΛΟΥΣ.


ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΙΜΑΚΩΘΟΥΝ...ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥΣ...
ΟΣΟΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΤΕΣ ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ!ΜΗΝΥΜΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ:

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ!
ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΧΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ....
ΜΟΝΟΝ Η "ΟΔΥΣΣΕΙΟΣ ΥΠΟΜΟΝΗ" ΘΑ ΜΑΣ ΦΤΑΣΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΦΩΣ!
ΤΟΝ ΝΟΥ ΜΑΣ!

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΤΙΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ:ellinonpaligenesia.blogspot.com


Σε μία προκλητική κίνηση προέβη η Τουρκία η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ υποστηρίζει ότι η Ολυμπιακή Φλόγα, το σύμβολο των Ολυμπιακών Αγώνων, της ανήκει και θα πρέπει να της επιστραφεί!


Τους παραπάνω απίστευτους ισχυρισμούς υποστήριξε από το Λονδίνο ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν, σε συνάντησή του με τον πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Ζαγκ Ρογκ.


Συγκεκριμένα, οι Τούρκοι υποστηρίζουν ότι σε κοντινή απόσταση από την Αττάλεια, υπάρχει ένα βουνό με το όνομα Όλυμπος, στην περιοχή της αρχαίας Λυκίας, όπου το έδαφος πυρακτώνεται με φυσικούς τρόπους, λόγω ύπαρξης μεθανίου στο υπέδαφος κι ανάβουν για χιλιάδες τώρα χρόνια. Μάλιστα αναφέρουν πως σύμφωνα με τον τοπικό μύθο αυτή είναι η περιοχή είναι η αρχική πηγή της Ολυμπιακής Φλόγας, που καίει στην Αρχαία Ολυμπία!


Αυτό σημαίνει πως οι Τούρκοι έχουν τη δική τους άποψη για την Ιστορία, αφού όπως είναι παγκοσμίως γνωστό, η Ολυμπιακή Φλόγα είναι αναπαράσταση της κλοπής φωτιάς του Δία από τον Προμηθέα και οι ρίζες της βρίσκονται στην αρχαία Ελλάδα, όπου μια φωτιά κρατούνταν άσβεστη κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.


Ο υπουργό της Τουρκίας για την Νεολαία και τον Αθλητισμό, Σουάτ Κίλιτς σε συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη (1/8) από το Λονδίνο μίλησε για τη συνάντηση Ερντογάν με τον Ζαγκ Ρογκ και έκανε ειδική αναφορά στο αίτημά τους για την Ολυμπιακή Φλόγα.


“Ο πρωθυπουργός εξήγησε στον Ζαγκ Ρογκ ότι η Τουρκία είναι η ρίζα της Ολυμπιακής Φλόγας και θέλουμε πίσω στη χώρα μας. Ανέφερε επίσης, ότι ο ίδιος ο Ζακ Ρογκ και τα μέλη της ΔΟΕ έχουν δικαίωμα να φέρουν πίσω την Ολυμπιακή Φλόγα στις ρίζες της. Η Ανατολία περιμένει τη Φλόγα της”,  ήταν οι προκλητικές δηλώσεις του. 


Να σημειώσουμε ότι αντιπροσωπεία της Τουρκίας βρίσκεται στο Λονδίνο, καθώς μαζί με τη Μαδρίτη και το Τόκιο διεκδικεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.