4 Δεκεμβρίου 2017

ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟ 1922...



...Η Ελλάς ήτο με κάθε κυβέρνησιν δουλική και περίφοβη έναντι της Τουρκίας η οποία ανεμόρφωνε κατα το δοκούν την Συνθήκην της Λωζάννης χωρίς η Ελλάς να αντιδρά!
Ούτως κατήργησε αυθαιρέτως το κεφάλαιον της Αυτονομίας της Ιμβρου και Τενέδου και η Ελλάς δεν εκινήθη, αφήσασα τους εκεί Ελληνας στην μαύρη τους την τύχη! Οταν πρωθυπουργός ήτο ο Κώστας Καραμανλής ο Ερντογάν επεσκέφθη την Θράκην και τότε εκυκλοφόρησε η φήμη ότι ο Ελλην πρωθυπουργός θα επεσκέπτετο αντισταθμιστικώς την Ιμβρον-Τένεδον, όμως ο κ. Κώστας Καραμανλής ανεκοίνωσε ότι δεν έχει τέτοιον σκοπόν (καθώς δεν τού αρέσουν τα θαλασσινά ταξίδια)!

Ομοίως ουδείς Ελλην πρωθυπουργός ετόλμησε να επισκεφθή το αντίβαρον της Θράκης, τον Ελληνισμόν της Πόλης! Οταν δε οι Τούρκοι το 1955 ξεκλήρισαν τους Ελληνες δι' απιστεύτων ωμοτήτων και αισχρουργιών και τους ανάγκασαν να φύγουν η Ελλάς δεν αντέδρασε! Πρωθυπουργός τότε ο Στρατάρχης Αλέξανδρος Παπάγος δεν ετίμησε την στραταρχικήν του ράβδον, ούτε ο Βασιλεύς Παύλος ετίμησε τον θρόνον του!! Πώς θα ξεπλύνη ο Ελληνισμός αυτό το όνειδος;;

...Έτσι ξευτιλισμένος και τρισάθλιος είναι ο Ελληνισμός. Oπότε δικαίως κορυβαντιεί ανενόχλητος ο κ. Τσαβούσογλου και διαφεντεύει την Θράκη το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής!
Θα μού πείτε και δικαίως, αυτά που λές είναι "ψιλά γράμματα", εδώ ο τρισάθλιος ο Ελληνισμός αρνείται να ονομάσει την γενοκτονίαν των 2,5 ΕΚΑΤ. κατοίκων της Μικρασίας "γενοκτονίαν" και ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις να ονομάσουν ως γενοκτόνον τον Κεμάλ, αλλ' αντιθέτως του έχομε μουσείον και τον τιμούμε!
 Ο Ελευθέριος Βενιζέλος τον πρότεινε γιά το Νόμπελ Ειρήνης και ο Ιωάννης Μεταξάς κατέθεσε στεφάνι επί τω θανάτω του!
Και δημαγωγούσε σε βάρος των Μικρασιατών ο Ιωάννης Μεταξάς κι έλεγε: "Εμείς θα κάνουμε να επιστρέψετε στην Μικρασία" κι αυτοί τον πίστευαν και πωλούσαν τα σπίτια που τούς έδωσαν, αφού οσονούπω θα έφευγαν! Ντροπή και αίσχος!

Διαμαρτύρονται οι αφελείς επειδή το βιβλίον της Ιστορίας ονομάζει την γενοκτονίαν της Σμύρνης "ατυχήματα από τον συνωστισμό"!
Πώς θέλατε να την ονομάσει;;
Με το πραγματικόν όνομά της;;
Γενοκτονία και σφαγή κατόπιν ρητής προσωπικής εντολής του Κεμάλ;;
Ντρέπομαι γιά την ευτελή και δουλική δειλία του Ελληνισμού!!



Του Π.Μ. από το Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.