19 Μαΐου 2016

ΕΝΟΔΩΝ: ΠΗΓΑΣΙΚΗ ΑΝΟΔΟΣ

Ο ομιλών στο βίντεο που ακλουθεί είναι ο Αναστάσιος Ασημακόπουλος [ΕΝΩΔΩΝ], βαθυστόχαστος φιλόσοφος, συγγραφεύς φιλοσοφικών και θεατρικών εσωτεριστικών έργων και ταυτόχρονα ομιλητής του Ελληνικού Μυθολογικού Κέντρου «ΤΡΙΣΗΛΙΟΝ» που εδρεύει στην περιοχή του Θησείου (Βασίλης 6), με τον πύρινο λόγο του και τις έξοχες ευρηματικές του συλλήψεις, μας εισάγει σε έναν κόσμο που βρίσκεται ανάμεσα στις γραμμές των κειμένων, αλλά και πέρα μακριά σε κόσμους άλλους, όχι φανταστικούς, αλλά αληθινά πνευματικούς.

Ο άνθρωπος αυτός μιλάει γι'αυτά τα θέματα πάρα πολλά χρόνια. Στο Θησείο μιλάει από το 1990 με ελεύθερη είσοδο, πάνω σε θέματα που άπτονται την ελληνική φιλοσοφία και μυθολογία, η αλήθεια είναι ότι λίγοι γνωρίζουν το ΠΑΝμεγιστό έργο του , την αφοσίωση και την προσφορά του. Δεν τον προβάλουν τα ΜΜΕ γιατί ενοχλεί ο πύρινος λόγος του και γιατί δεν εντάσσεται σε πολιτικούς κύκλους. Δεν ανήκει σε παραθρησκευτική οργάνωση και αίρεση.
Πρέπει να μαθευτεί και ν" ακουστεί ο λόγος του, για να αφυπνιστεί επιτέλους ο σημερινός άνθρωπος και να αρχίσει να ασχολείται με τα ΣΗ-ΜΑΝΤΙΚΑ και όχι τα ασήμαντα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.