9 Απριλίου 2014

«ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΡΟΦΗ»


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗ / ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ



ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ


" ...Ξέρετε ότι το μοντέλο κίνησης του σύμπαντος είναι το άτομο του ανθρώπου, για σκεφτείτε… Το άτομο του ανθρώπου έχει ένα κεντρικό πυρήνα όπου έχει νετρόνια και πρωτόνια και γύρω γύρω σε διαφορετικές τροχιές περιστρέφονται τα ηλεκτρόνια, είναι ακριβώς όπως είναι το ηλιακό σύστημα.


Έχουμε τον ήλιο στην μέση και γύρω γύρω σε διαφορετικές τροχιές κινούνται οι διάφοροι πλανήτες. Θέλω τώρα να πάρετε την φαντασία σας και να σκεφτείτε ότι είστε άτομα τα οποία ζείτε πάνω σε ένα άτομο, στον πυρήνα ενός ατόμου ή στο ηλεκτρόνιο ενός ατόμου. Σκεφτείτε την απόσταση την οποία θα είχατε στην αντίληψή σας από το επόμενο άτομο. Πόσο μεγάλη θα ήτανε, εάν σκεφτείτε το μέγεθος του ατόμου και το μέγεθος το δικό σας, ότι είστε πάνω στο άτομο ή σε ένα ηλεκτρόνιο, σε ένα πλανήτη που γυρνάει γύρω από τον πυρήνα.


Αντιλαμβάνεστε πως θα σκεπτόσασταν και θα αντιλαμβανόσασταν την απόσταση που έχετε εσείς πάνω στο ηλεκτρόνιο από το επόμενο ηλεκτρόνιο.  Πάρτε τώρα αυτό και συγκρίνετέ το με το σύμπαν για να καταλάβετε ποιος και τι είστε. Τα πάντα λοιπόν, το ηλεκτρόνιο και το πρωτόνιο γιατί είναι αυτά συνυφασμένα, πώς λειτουργούν μαζί; Λειτουργούν με ηλεκτρομαγνητικά πεδία τα πάντα λοιπόν στο σύμπαν κινούνται με ηλεκτρομαγνητικά πεδία, τα πάντα λοιπόν και ακόμα σε μας τον εαυτό μας γιατί και εμείς άτομα είμαστε... Φανταστείτε ότι κάθε άτομο και κάθε ηλεκτρόνιο που περιφέρεται γύρω από το άτομο έχει ένα απειροελάχιστο ηλεκτρονικό πεδίο, αν τα βάλετε όλα μαζί τι γίνεται με το σώμα σας;  Το σώμα σας λοιπόν είναι μία πηγή ενέργειας με συγκεκριμένη ταυτότητα.




Η ΒΑΣΗ DULCE
Το 2002 λοιπόν, σας έχω πει ότι στις Ηνωμένες Πολιτείες τουλάχιστον υπάρχουν 26 μυστικά εργαστήρια στα οποία συνεργάζεται το ανθρώπινο γένος με τους εξωγήινους πολιτισμούς...Ότι βλέπετε και πάλι επαναλαμβάνω στην τεχνολογία δεν έχει να κάνει τίποτα με ανθρώπινη διανόηση.

Όλα είναι τεχνολογία η οποία αντηλλάγει έναντι ορισμένων αντιπαροχών. Το 2002 λοιπόν η ομάδα η οποία συνεργάζεται και συνήθως το εργαστήριο το οποίο έχει την μεγαλύτερη απήχηση όσον αφορά την συνεργασία, είναι η βάση Dulce που είναι στα σύνορα του Νέου Μεξικού με την Αριζόνα και το Τέξας. Στην βάση αυτή λοιπόν η οποία είναι περίπου 15 ορόφους κάτω από την Γη, οι μισοί όροφοι κατέχονται από το ανθρώπινο γένος οι άλλοι μισοί από τους εξωγήινους πολιτισμούς και ο μεσαίος όροφός ο υπ’ αριθμόν 8 δηλαδή, είναι ένας όροφος όπου υπάρχει η ασφάλεια. Γνωρίζουμε τι είδους όπλα υπάρχουν.
Υπάρχει μια υπηρεσία ασφαλείας, «Delta Force», η οποία είναι υπεύθυνη για την ασφάλεια όλου αυτού του συμπλέγματος. Έχουνε συγκεκριμένα όπλα τα οποία είναι αποτελεσματικά εναντίον και των εξωγήινων αλλά και των ανθρώπων που εργάζονται μέσα. Μάλιστα το 1979 ξέσπασε μία αντιπαράθεσης, ένας πόλεμος μεταξύ των δύο πλευρών, έγιναν πραγματικά τρομερές μάχες μέσα στην βάση. 89 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 136 εξωγήινοι και περίπου 300 τραυματίες. Η βάση αυτή είναι τεράστια. Βρίσκεται στο χωριό Dulce κοντά στο Νέο Μεξικό, και γιατί σας λέω τις λεπτομέρειες αυτές;
Γιατί κατέληξαν εντέλει το 2002 να μας πουν...ότι και η ανάλυση του γενετικού κώδικα η οποία ανακοινώθηκε πριν από 15-20 χρόνια, και αυτό δεν ήταν δική μας εφεύρεση βέβαια, ήτανε τεχνολογία την οποία πήραμε με την συνεργασία με τους εξωγήινους πολιτισμούς.


Η ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΛΗ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ


Μας έδωσαν επίσης και ορισμένες δικλίδες δηλαδή μας έδωσαν ορισμένα στοιχεία στο γενετικό κώδικα που εκείνοι τα ονομάζουν σκανδάλες, αυτό που εμείς ονομάζουμε ψυχή, διότι η ψυχή παραπέμπει στο θεό αυτοί το ονομάζουν πνεύμα.
Ο άνθρωπος λοιπόν είναι πνεύμα και ύλη. Η ύλη είναι κάτι το οποίο χρησιμοποιείται σαν δοχείο του πνεύματος. Εάν λοιπόν η συνύπαρξης του πνεύματος και της ύλης έχει ορισμένες συνάψεις, όπως δηλαδή στον εγκέφαλο έχουμε νευρομυϊκές συνάψεις.
Να σας εξηγήσω με απλά λόγια τι σημαίνει.
Εάν ένα νεύρο θέλει να κάνει ένα μυ να συσπαστεί να κινηθεί. Έτσι κινούμεθα όλοι έτσι;
Ο εγκέφαλος δίνει εντολή στο πόδι στον τετρακέφαλο και σηκώνει το γόνατο. Πως γίνεται αυτή η διεργασία;
Η διεργασία γίνεται ότι στο τέλος όπου υπάρχει η ένωση του νεύρου με τον μυ εκεί βγαίνει μία ουσία που λέγεται ακετυλχολίνη. Αυτή η ακετυλχολίνη λοιπόν αρχίζει και συσπάει τον μυ γιατί αλλάζει το νάτριο και το κάλιο από τα κύτταρα και έτσι αρχίζει και συσπάται ο μυς.
Αυτή λοιπόν η νευρομυϊκή σύναψη είναι ένα παράδειγμα για το πώς λειτουργεί η ύλη και το πνεύμα. Τέτοιες νευρομυϊκές συνάψεις, δηλαδή ασφαλιστικές δικλίδες της συνοχής και της συνεργασίας της ύλης και του πνεύματος, υπάρχουν καταγεγραμμένες στον γενετικό κώδικα.
Όταν λοιπόν το πνεύμα έχει ριζοσπαστικές απόψεις για το ότι εάν πάω στην επόμενη ζωή θα είμαι σε καλύτερη κατάσταση αυτομάτως δημιουργεί έναν μηχανισμό τον οποίο αυξάνει και επιταχύνει το γήρας, τον γηρασμό του ανθρώπου.
Μάθαμε δηλαδή από την γενετική ανάλυση του κώδικα ότι ο ανθρώπινος κώδικας είναι φτιαγμένος έτσι για να είναι ο άνθρωπος αθάνατος, για να μην υπάρχει ποτέ καταστροφή του ανθρώπου.
Είπαμε τώρα ο άνθρωπός είναι πνεύμα και ύλη και έχουμε και τις ασφαλιστικές δικλίδες οι οποίες δίδουν την συνεργασία πνεύματος και ύλης. Εάν λοιπόν τώρα εσείς όλοι εκεί μέσα πιστεύετε ότι με το να πάτε στην άλλη ζωή θα περνάτε καλύτερα, αυτομάτως δημιουργείται ένα ενεργειακό πεδίο, το οποίο επιταχύνει το γήρας όλων και είναι γνωστό ότι όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος τόσο γίνεται και πιο θρήσκος.


Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ


Οι ριζοσπαστικές λοιπόν απόψεις περί θρησκειών και ιδιαίτερα εκείνων των θρησκειών οι οποίες υπόσχονται μια καλύτερη ζωή μετά θάνατον είναι ουσιαστικά ο ιός ο οποίος ουσιαστικά παράγει το γήρας του ανθρώπου. Επομένως εάν μπορούσαμε ποτέ να απενεργοποιήσουμε αυτήν την ασφαλιστική δικλίδα, ο άνθρωπος θα μπορούσε να ζήσει αιωνίως. Τι γίνεται τώρα; Αυτό δεν είναι κάτι του μέλλοντος είναι κάτι το οποίο έχει ήδη επιτευχθεί και η συγκεκριμένη εργασία έχει ανακοινωθεί μετά την 11η Σεπτεμβρίου του 2001... Η 11η Σεπτεμβρίου του 2001 ήτανε η χειρότερη έκφραση της ανθρώπινης διανόησης όσον αφορά την πρόκληση του γήρατος, της καταστροφής δηλαδή του ανθρώπου.Η συνολική συνειδητότητα της ανθρωπότητος, όποια θρησκεία και όσο πιο ριζοσπαστική είναι η θρησκεία τόσο χειρότερη είναι η κατάσταση για την ανθρώπινη υγεία.
Όσο λοιπόν περισσότεροι λαοί και περισσότεροι αντιπρόσωποι του ανθρώπινου γένους πιστεύουν ότι με την μετάβαση στην επόμενη ζωή θα είναι ευτυχέστεροι, αυτομάτως ενεργοποιούν τον κώδικα ο οποίος επιταχύνει το γήρας. Εάν απενεργοποιηθεί αυτός ο κώδικας θα είναι δυνατόν να αντιστρέψουμε αυτήν την συγκεκριμένη διεργασία και να ζούμε αιώνια.
Το πρόβλημα θα είναι μπορούμε με τόσους ανθρώπους στον πλανήτη;Μόνο στο ηλιακό μας σύστημα σύμφωνα με το REPORT GRUDGE, που σας είπα την περασμένη φορά… Ότι έχουμε μάθει από την συνεργασία μας με τους εξωγήινους πολιτισμούς είναι γραμμένο σ” ένα 16τομο βιβλίο που λέγεται "The Grudge Report".
Έχουμε μάθει λοιπόν εκεί ότι μόνο στο δικό μας γαλαξία υπάρχουν 1 εκ. πλανήτες που μπορούν να υποστηρίξουν την ανθρώπινη ζωή. Σας λέω λοιπόν ότι επειδή οι Κρόνιοι, και κοιτάξτε τώρα που μπαίνει ο Ελληνισμός.... o Ελληνισμός δεν αναφέρεται ποτέ στην μεταθανάτιο ζωή ότι θα είναι καλύτερη, σκεφτείτε το αυτό.



ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΡΟΦΗ

Ουδέποτε, σε κανένα κείμενο αρχαίο δεν αναφέρθηκε ποτέ ότι όταν πεθάνει η ύλη το πνεύμα θα είναι σε καλύτερη κατάσταση, που σημαίνει ότι ο Ελληνισμός έχει αντιληφθεί και έχει εξηγήσει και έχει εφαρμόσει στην ανθρωπότητα την ουσιαστική σχέση ύλης και πνεύματος, διότι ουδέποτε υποστήριξε ο Ελληνισμός ότι με το να αποθάνω θα είμαι ευτυχέστερος. Ενώ όλες οι άλλες θρησκείες, όλες οι θρησκείες γιατί ο Ελληνισμός δεν είναι θρησκεία είναι τρόπος ζωής είναι πραγματικά τι είναι γραμμένο πάνω στο DNA. Με την δημιουργία αυτή των χιλιάδων θρησκειών που έχουμε αυτή την στιγμή, οι περισσότερες αν όχι όλες οι θρησκείες μας υπόσχονται μία καλύτερη ζωή μετά θάνατον. Που σημαίνει ότι υποσυνείδητα προκαλούμε όλοι μας και επιταχύνουμε τον θάνατο για να πάμε στην καλύτερη κατάσταση.

Με αυτό τον τρόπο αποδεχόμεθα σαν κοινωνίες την δημιουργία πυρηνικών όπλων, την δημιουργία όπλων μαζικής καταστροφής, βιολογικών όπλων, χημικών όπλων γιατί;
Γιατί εντέλει υποσυνείδητα και χωρίς να το καταλαβαίνουμε λέμε: «και τι θα συμβεί ; Εκεί που θα πάω θα είμαι καλύτερα».
Αυτή λοιπόν η συνολική συνειδητότητα δημιουργεί την καταστροφή της ανθρωπότητος. Ο Θεός δεν έχει να κάνει τίποτα με αυτό δεν είναι θέμα Θεού. Είναι το μεγαλύτερο ψέμα ότι ο Θεός θα επιτρέψει, ή οποιοσδήποτε είναι ο θεός, ή η θεϊκή ενέργεια, ή το θείον, ότι θα επιτρέψει την καταστροφή της ανθρωπότητος.
Αυτό είναι αδύνατον, είναι μόνον ανθρώπινο κατασκεύασμα. Διότι με το να έχουμε την υποσυνείδητη μέσω των θρησκειών αντίληψη ότι θα πάμε και θα είμαστε κάπου καλύτερα προκαλούμε μόνοι μας, το συνολικό μας υποσυνείδητο προκαλεί, αυτήν την καταστροφή και η μεγαλύτερη ένδειξη και απόδειξη αυτού του φαινομένου ήτανε το τι συνέβη μετά την 11η Σεπτεμβρίου του 2001.
Βαδίζει δηλαδή η ανθρωπότητα οριστικά προς την καταστροφή και σας λέω και το εξής: οι επιβλέπουσες δυνάμεις είναι δύο όπως καταλαβαίνετε έτσι;
Έχουμε την μία δύναμη που την λέμε του φωτός και του σκότους. Και οι δύο αυτές επιβλέπουσες δυνάμεις είναι προετοιμασμένες να σηκώσουν από την Γη, λίγο πριν από την καταστροφή της Γης, ένα ορισμένο αριθμό ψυχών/πνευμάτων, άνθρωποι δηλαδή… Μπορεί αυτά που σας λέω να τα ακούτε λίγο περίεργα είναι όμως περίεργοι οι καιροί.
Εάν σωθεί η ανθρωπότητα θα οφείλετε σε εσάς στον κάθε ένα από σας και σας θυμίζω τι είπε ο Καζαντζάκης: «Πάντα, λέει, να αισθάνεσαι ότι όλη η ανθρωπότητα εξαρτάται από σένα και μόνον.
Και όλη σου η ζωή να είναι έτσι συνδυασμένη ούτως ώστε να πιστεύεις ότι κρατάς στους ώμους σου όλη την ανθρωπότητα». Με αυτό πρέπει όλοι μας να διάγουμε την ζωή μας και να είμεθα όλοι ενσυνείδητα να ξέρουμε ότι ναι, από μένα εξαρτάται η επιβίωση της ανθρωπότητος. Προσέξτε τώρα θυμάστε την μαντινάδα που σας είπα στην αρχή.


Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ
Εάν δεν υπήρχαν ασθένειες γιατί έπρεπε να υπάρχουν γιατροί ; Φαντάζομαι όλοι θα λέτε δεν έπρεπε να υπάρχουν έτσι ; Εάν δεν υπήρχαν αδικίες και ανισότητες γιατί έπρεπε να υπάρχου οι θρησκείες ; Οι θρησκείες όλες τι υπόσχονται, υπόσχονται ότι θα διορθώσουν την ανισότητα. Υπόσχονται ότι, ότι δεν αισθάνεται η ανθρώπινη ψυχή ότι είναι σωστό, ηθικό, δίκαιο και με αρετή, κάποιος με περισσότερη δύναμη από την ανθρωπότητα θα πρέπει να έρθει να το βάλει σε τάξη. Η ανάγκη λοιπόν των θρησκειών είναι η δυστυχία, η ανισότητα, η οικονομική δυσπραγία, η καταπίεση, η έλλειψη πόρων για την επιβίωση και για την σωστή επιβίωση της ύλης. Οπότε καταλαβαίνετε ότι, όπως εάν δεν υπάρχου ασθένειες δεν υπάρχουν γιατροί το ίδιο, Εάν δεν υπάρχει αδικία, ανηθικότητα και ανισότητα δεν χρειάζονται οι θρησκείες.
Αντώνης Βαλσαμάκης : υπάρχει η φιλόπτωχος για να συντηρούνται οι πτωχοί απλά πράγματα…
Δόκτωρ Ε. Λαμπράκης : Αντιλαμβάνεστε και πρέπει τώρα να καταλάβετε το εξής: εάν κάποια δύναμης εξομοιώσει και εξισώσει και αποδώσει σε όλη την ανθρωπότητα την δυνατότητα να έχει ίση πρόσβαση όσον αφορά το τι χρειάζεται ο άνθρωπος, η ανθρωπότητα εν γένει και ο κάθε άνθρωπος ξεχωριστά, αντιλαμβάνεστε ότι η ανάγκη των θρησκειών δεν θα υπάρχει πλέον. Δεν κρίνω τις θρησκείες, δεν κρίνω χριστιανισμό, μουσουλμανισμό, ιουδαϊσμό, δεν κρίνω αυτό. Το κρίνω καθαρά από πλευράς διανοητικής ανάλυσης και όχι μόνο αυτό σας το λέω σαν δεδομένο, ότι οριστικώς έχει πλέον δοθεί στο ανθρώπινο γένος ότι η αθανασία είναι γεγονός εάν μπορέσει να αποσυντονίσει να απενεργοποιήσει αυτόν τον συγκεκριμένο κώδικα ύλης και πνεύματος όπου δίδεται το μήνυμα ότι σε κάποια άλλη ζωή τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Αυτό είναι γεγονός επιστημονικό παρόλο που πρέπει να σας πω ότι είναι σε ένα συγκεκριμένο report το οποίο είναι top secret έτσι;
Ίσως σύντομα θα το έχετε και στην διάθεσή σας, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2002 και δίδει ακριβώς 15 χρόνια προθεσμία από το 2002 τον Μάρτιο, δίδει 15 χρόνια προθεσμία για να αλλάξουμε ρότα στην Γη."



 Η ΔΥΝΑΜΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ



ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙ-END ΧΑΝΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014