18 Ιουλίου 2012

Παιδιά μου ΕΛΛΗΝΕΣ είμαι η πατρίδα σας η ιερή! Γιατί με αρνείστε, γιατί με προδίδεται, γιατί κάνετε ένα τόσο μεγάλο έγκλημα κατά της Χώρας σας;;;

Πατριώτες, Έλληνες γονείς, Έλληνες σε όλο τον κόσμο!


Συνεχίζετε να μην καταλαβαίνεται, να αδιαφορείτε για το έγκλημα, δεν είναι οικονομικό, το οικονομικό είναι ένα από τα εργαλεία κατά του Ελληνισμού, κατά της Ελληνικής γλώσσας!
Σήμερα και εχθές δέχομαι μηνύματα υβριστικά γιατί υπερασπίζομε την Ελληνική γλώσσα!
Δέχομαι δελτία τύπου από όλα τα κομματικά παραμάγαζα ότι η Ενδεδειγμένη Ελληνική γλώσσα είναι των 140 ειδικών όπως δηλώνουν πρυτάνεων προδοτών!
Με λύπη διαπιστώνω ότι σοβαρά υποτίθεται πατριωτικά ιστολόγια δείχνουν τσόντες και κομματικά αποβράσματα και κάνουν την πάπια!
Η προδοσία έχει βάθος, πλάτος, μάκρος, ύψος, σκοτάδι, βούρκο!
Και όμως οι πνευματικοί αυτής της βασανισμένης χώρας κάνουν την πάπια, είναι απασχολημένοι με τις επενδύσεις, δεν προκάμουν, γράφουν κανένα βιβλίο με παραποιημένα ψέματα για να πρωτοτυπήσουν και να μεγαλώσουν το πουγκί τους σε βάρος ενός ενδόξου λαού!
Δάσκαλοι καθηγητές γονείς κάνουν συμβούλια γονέων πως θα κάνουν κανένα πάρτι να αυτοδιαφημίσουν το μοντελάκι που θα φοράνε, ή να αυτοπροβληθούν για να καταλάβουν κάποια θέση η πολιτικό θώκο!
140 πρυτάνεις δηλώνουν ευθαρσώς την προδοσία τους και δεν ζητάμε τα ονόματά τους να τα γράψουμε στην λίστα των προδοτών με μελανά γράμματα!
Γιατί τόση μεγάλη προδοσία σε αυτή την ιερή χώρα;;;
Διαβάστε παρακαλώ παρακάτω το κείμενο έκθεσης μαθήτριας με την νέα Φρικιαστική αποτύπωση της νέας Ελληνικής γλώσσας!
Πατριώτες πείσω στην πλάτη μου έχω χιλιάδες βιβλία, μια τεράστια βιβλιοθήκη όλα αυτά είναι άχρηστα να διδάξω τον εγγονό μου, θα τα κάψουμε!
Να γιατί σας λέω για τους 140 σύγχρονους ειδικούς πρυτάνεις εφιάλτες, να πως θα πουλήσουν βιβλία σε βάρος της γλώσσας, να πως παλιά καίγανε τις βιβλιοθήκες στον μεσαίωνα, σήμερα τα καίνε τα βιβλία με 140 ειδικούς προδότες!
Οι θεματοφύλακες της γλώσσας δάσκαλοι και καθηγητές τι κάνουν;;;;
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ


Πηγή:http://www.arxaiaithomi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.