1 Μαρτίου 2012

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!




Πόλεμοι? Μα γιατί? Δικτατορίες ,στρατιωτικές χούντες γιατί?
Περιττές, πολυδάπανες και αντιπαθητικές διαδικασίες.
Υπάρχει τρόπος να επιβληθεί πλέον μια τυραννία με τρόπους πιο σικάτους και ύπουλους. 
Να μη πάρει "πρέφα" το θύμα πως ετοιμάζεται για εκτέλεση. 
Να νομίζει πως μια ανηφορίτσα είναι και μόλις την ανέβει από κάτω θα βρει τη ζωούλα του ξανά να τον περιμένει ομορφότερη κι από πρώτα...


Έχεις μπροστά σου ένα πλήθος 100 ατόμων. Και βλέπεις πως για να περνάνε καλά οι 5 οι υπόλοιποι 95 πρέπει να φύγουν από τη μέση γιατί δεν πάει άλλο.

Δεν φτάνει να περνάνε όλοι καλά, να τρώνε όλοι, να έχουν ιατρική περίθαλψη όλοι, να γεννάνε όλοι, να γερνάνε καλά όλοι, να μορφώνονται όλοι, να γλεντάνε όλοι, να ζουν όλοι....

Κάποιοι περισσεύουν.

Κλασική λύση είναι η αιματηρή, ο πόλεμος π.χ. Μερικά εκατομμύρια άφηναν τη ζωή τους στις μάχες , κάποια άλλα εκατομμύρια πέθαιναν από πείνα, διωγμούς κλπ και ο κόσμος ξανάρχιζε πάλι από την αρχή.

Άλλη κλασσική λύση είναι η βίαιη επιβολή των μέτρων μέσω κάποιας στρατιωτικής χούντας.

Τώρα όμως βρισκόμαστε στην εποχή του αυτοματισμού, έχουμε πίσω μας εμπειρίες άπειρων πολέμων, επαναστάσεων, τυράννων, όλων των ειδών τα πολιτεύματα που δοκιμάστηκαν, όλων των ειδών αντιδράσεις που επίσης δοκιμάστηκαν.

Η καλύτερη λοιπόν μέθοδος είναι απόλυτα προσαρμοσμένη με τα εκατομμύρια ανθρώπων που ζουν εδώ και κάποιες δεκαετίες σε μια ήσυχη αποχαύνωση.
Μια αναίμακτη μέθοδος. Δεν φαίνεται το αίμα στα χέρια. Νομίζετε πως είναι υπερβολή και άσκοπη κινδυνολογία η λέξη οικονομική γενοκτονία, την οποία τόσο συχνά ακούμε τώρα τελευταία από τόσες φωνές ανά το κόσμο που βαράνε το καμπανάκι συνέχεια για να ξυπνήσουμε?

Δείτε λοιπόν τις εικόνες από το μέλλον απλά με τη λογική σας. Χωρίς σάλτσα. Όπως ακριβώς διαισθανόμαστε όλοι πως θα συμβούν τα πράγματα, γιατί το βλέπουμε ήδη και οι περισσότεροι το βιώνουμε ήδη.
Στο άμεσο μέλλον στην Ελλάδα, τι θα συμβεί πρώτα από όλα με τους αδύναμους πληθυσμούς. 
Θα επιβιώσουν ηλικιωμένοι άνθρωποι με τρία κατοστάρικα χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη δωρεάν? Και επίσης χωρίς δυνατότητα να έχουν θέρμανση, και ικανοποιητικό φαγητό ?

Έξω μερικές χιλιάδες.

Θα επιβιώσουν χιλιάδες ασθενείς από χρόνια νοσήματα που έχουν διάφορες δαπανηρές θεραπείες και ανάγκη συνεχούς παρακολούθησης τη στιγμή που θα είναι άνεργοι, ή παιδιά ανέργων, ή μισθωτοί των τριών και τεσσάρων κατοστάρικων?

Έξω μερικές χιλιάδες ακόμα.
Θα επιβιώσουν μικρά παιδιά ή θα μεγαλώσουν δυνατά ώστε να επιβιώσουν αργότερα, σε σπίτια χωρίς ζεστασιά και καλή τροφή, μέσα στην υγρασία και τη κακομοιριά, με γονείς θλιμμένους και απελπισμένους, χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε περίπτωση ανάγκης, ίσως χωρίς καν τα βασικά εμβόλια ή τις απαραίτητες βιταμίνες ? Έξω μερικές χιλιάδες από εκείνα που θα ήταν το μέλλον, τα παιδιά...

Θα επιβιώσουν χιλιάδες εργάτες σε βαρειά επαγγέλματα (όλοι αυτοί που ήδη πέθαιναν νέοι....) με τους μισθούς πετσοκομένους, τη σύνταξη όνειρο άπιαστο, τα επιδόματά τους κομμένα που έδιναν μι α ελάχιστη ανάσα? Θα επιβιώσουν αυτοί μέχρι να πάρουν σύνταξη στα 67 ή τα 70? Εργάτες που από τα 30 τα πνευμόνια τους είναι κατεστραμμένα και τα κόκκαλά τους τσακισμένα?

Έξω μερικές χιλιάδες ακόμα.

Θα επιβιώσουν χιλιάδες εργαζόμενοι με μισθούς πείνας που δεν θα μπορούν να πληρώσουν ένα νοίκι ούτε να καλύψουν τις βασικότερές τους ανάγκες? Δεν θα μείνουν στο δρόμο? Δεν θα υπάρξουν αυτοκτονίες? Δεν θα τρελαθούν άνθρωποι? Δεν θα αρρωστήσουν άλλοι από κακουχίες? Δεν θα αυξηθούν, αλκοολικοί, ναρκομανείς, πορνεία, κλοπές, εγκλήματα? Πάρτε μερικές χιλιάδες ακόμα υποψήφιων νεκρών ή νεκροζώντανων....

Δεν συζητάω για άστεγους, εγκατελειμένους σε άσυλα, ανθρώπους με ειδικές ανάγκες, ανθρώπους που η ζωή τους ήταν πριν ήδη αβάσταχτη. Αυτοί δεν μπαίνουν καν στο λογαριασμό θεωρούνται ήδη πως έχουν βγει από τη μέση.

Αυτοί οι 5 λοιπόν που λέγαμε μένουν ζωντανοί, χορτάτοι, καλοζωισμένοι και με το μέλλον τους ασφαλές όπως και τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους και γύρω τους θα επιζήσουν καμιά εικοσαριά ακόμα που θα είναι «ευγενείς» πληθυσμοί δυνατοί, καλοζωισμένοι και με ειδικά προσόντα που θα εξυπηρετούν τους 5 (σας θυμίζει τίποτα το σκηνικό?.....)

Η ευγονική δια της δημοκρατίας .

Αυτό κανείς δεν το είχε φανταστεί ούτε στα πιο διεστραμμένα όνειρα. Να κατορθώσει ένα σύστημα να εξολοθρεύσει ολόκληρες ομάδες πληθυσμούς χωρίς να ανοίξει μύτη. Χωρίς οι άνθρωποι να αισθανθούν καν πως απειλούνται.
Τη μια μερα στο κρεββάτι τους και την άλλη στο φούρνο!!!

Και γύρω μας Γερμανοί περιφέρονται που μας υποδεικνύουν τι να κάνουμε....

Τυχαίο? Δε νομίζω.

Αυτά για να μάθουμε σαν λαός πως όταν ξεχνάμε την ιστορία μας, κάποιος άλλος θα μας τη θυμίσει αργά ή γρήγορα. Κι επίσης για να συνειδητοποιή-σουμε πως το πρόγραμμα ευγονικής που έχουμε μπει κι εμείς και ο υπόλοιπος πλανήτης, δεν πρόκειται να σταματήσει αν δεν κάνουμε κάτι να το σταματήσουμε με τα χέρια μας.





Πηγή:ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ - ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.