22 Σεπτεμβρίου 2011

ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ

Υπάρχει άμεση λύση για την Κοινή Σωτηρία της Πατρίδας και του Έθνους και για να απαλλαγούμε από την συμμορία papa- Εβραίου-Σόρος-Goldman Sachs


Η άμεση λύση στα προβλήματα που μας δημιούργησαν οι Φαύλοι προδότες που μας κυβερνούν, βρίσκεται στην κατάργηση της υπόδουλης Τρίτης Ελληνικής Δημοκρατίας, που είναι η νομική προσωπικότητα που έχει τα χρέη και έχει υπογράψει τα μνημόνια , και η ανακήρυξη της Τέταρτης Ελληνικής Δημοκρατίας, που θα έχει ομοσπονδιακή μορφή και θα αποτελείται από τις 13 περιφέρειες.


Για να γίνει αυτό χρειάζεται η σύγκληση της ΣΤ΄ Εθνικής Συνέλευσης, κατά προτίμηση στην Επίδαυρο, στην οποία θα συμμετάσχουν τα μέλη των 13 περιφερειακών συμβουλίων που έχουν εκλεγεί πρόσφατα. Η ΣΤ΄ Εθνική Συνέλευση, θα καταργήσει την Τρίτη Ελληνική Δημοκρατία, τον Παπανδρέου και τον Παπούλια, και θα ψηφίσει νέο Σύνταγμα που θα κυρωθεί εντός 30 ημερών με δημοψήφισμα.


Πρόκειται δηλαδή για κατά αναλογία εφαρμογή του ελιγμού Γέλτσιν, με τον οποίο καταργήθηκαν ο Γκορμπατσώφ και η Σοβιετία, και του γιουγκοσλαβικού ελιγμού του 1990 για την αντιμετώπιση του Γιουγκοσλαβικού χρέους.


ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ


Σπύρος Χατζάρας 

Aπό: Δελτίο των 11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.