7 Ιουλίου 2011

ΟΔΗΓΙΕΣ – ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ NASA

Πρόσφατα η NASA συμμετείχε σε ένα πρόγραμμα της FEMA που λεγόταν «Eagle Horizon» η οποία ήταν τμήμα των κυβερνητικών ασκήσεων της FEMA. 
Η FEMA είναι κυβέρνηση των ΗΠΑ που θα αντικαταστήσει την επίσημη των ΗΠΑ σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Αποτελείται απο τεχνοκράτες όλων των ειδικοτήτων συνεδριάζει σε απόλυτα μυστικό μέρος και συνεχίζει τη λειτουργία της ακόμη και τώρα. Η λειτουργία της όμως τώρα είναι αφανής αλλά συνεχής. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης στην FEMA θα υπακούν όλες οι δυνάμεις των ΗΠΑ. 
Στις ΗΠΑ συνηθίζεται να κάνουν τέτοιες ασκήσεις ετοιμότητας αλλά τα τελευταία χρόνια οι ασκήσεις ετοιμότητας δείχνουν να έχουν αλλάξει ποιοτικά. Δείχνουν να περιμένουν μεγάλη φυσική καταστροφή παγκόσμιας κλίμακας.

Στα διάφορα συνέδρια γεωφυσικής έχουν ακουστεί εδω και 40 χρόνια περίπου σενάρια για αναστροφή των φυσικών πόλων της Γης. Ταυτόχρονα όμως η Νέα Τάξη Πραγμάτων προσπαθεί να επιβάλλει την αρχηγία της σε όλη τη Γη. Ειλικρινά κανείς δεν ξέρει αν το βίντεο αυτό που ανέβασε η NASA – το ελέγξαμε και πράγματι υπάρχει στο site της NASA  και ο κύριος είναι πράγματι ο διοικητής της NASA (Στις 16 Ιουνίου το ελέγξαμε) http://www.nasa.gov/about/highlights/bolden_bio.html - http://www.nasa.gov/centers/hq/emergency/personalPreparedness/index.html, είναι μια πραγματική προειδοποίηση ή αποσκοπεί στο να αποσπάσει την προσοχή του κόσμου.

Εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι οι άνθρωποι της NASA ανησυχούν για το προσωπικό τους. Να θυμίσουμε ακόμα ότι η FEMA έχει ετοιμάσει εκατοντάδες στρατόπεδα στις ΗΠΑ αλλά υπάρχουν πληροφορίες για αντίστοιχα στρατόπεδα και σε άλλες χώρες.
Να θυμίσουμε ακόμη και τα στρατόπεδα με τα κυριολεκτικά εκατομμύρια πλαστικά φέρετρα(http://www.youtube.com/watch?v=1qSMVZtJj7o).

Προσωπικά πιστεύουμε ότι πρέπει να πάρουμε στα σοβαρά την προειδοποίηση της NASA.

Μετά το βίντεο της NASA υπάρχει ένα παράξενο πινακάκι με αστρονομικές πληροφορίες και το πως συνδέονται με φυσικές καταστροφές στη Γη. Αυτό προέρχεται απο έναν ανώνυμο ερευνητή(http://www.youtube.com/watch?v=BZUPGw7p9I0) και πρωτοπροβλήθηκε απο το Rense.com.
΄
ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΒΙΝΤΕΟ



(Το βίντεο έχει υπότιτλους. Πατήστε με το βελάκι το κουμπί CC  στην μπάρα δεξιά)

Το πινακάκι του ανώνυμου ερευνητή που συνδέει τις αποστάσεις κατα καιρούς του Ελένιν με διάφορες φυσικές καταστροφές που συνέβησαν στην Γη. Επίσης προβλέπει ότι η βαρύτητα του καφέ άστρου-νάνου θα "πιάσει" την δική μας και θα προκαλέσει βίαιη αναστροφή των φυσικών πόλων της Γης.


Η ίδια η NASA έχει δημοσιεύσει την παρακάτω φωτογραφία που φαίνεται η τροχιά που θα διαγράψει ο Ελένιν. 


Η NASA έχει δημοσιεύσει και ειδικό άρθρο στο οποίο αναφέρει ότι όσα γράφονται στο διαδίκτυο περι επικείμενης καταστροφής που θα προκαλέσει ο Ελενιν είναι εικασίες και ότι δεν πρόκειται ο κομήτης να περάσει κοντύτερα στη Γη απο ότι αναμένεται.

Πάντως οι αποστάσεις και οι ημερομηνίες που ο ανώνυμος ερευνητής αναφέρει στο πινακάκι προέρχονται απο την NASA όπως βλεπετε και στην σχετική ανάρτησή της(το κοντυνότερο σημείο θα είναι σύμφωνα με τη NASA στα 22 εκατομμύρια μίλια στις 16 Οκτωβρίου).

Όλο το σημερινό άρθρο δημοσιεύεται με κάθε επιφύλαξη.Κάναμε ότι διασταυρώσεις ήταν δυνατόν και ο καθένας ας πάρει τις δικές του αποφάσεις. Προσωπικά πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, αλλά η πληροφορία, πληροφορία. Ειδικά όταν προέρχεται απο επίσημη πηγή.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.