8 Ιουλίου 2011

Οι συνένοχοι

Οι κοπρίτες στο ρόλο του νεκροθάφτη της πατρίδας (27% ΠΑΣΟΚ + 31% ΝΔ)

Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα

Ενώ η Ελλάδα πνέει τα λοίσθια, ενώ η πλειοψηφία του φαύλου λαού οδηγείται διαρκώς και περισσότερο στην εξαθλίωση, ενώ λαός και πατρίδα υποθηκεύονται για δεκαετίες, ενώ η εθνική μας κυριαρχία πετσοκόβεται και ενώ ως λαός και ως κράτος γίναμε η χλεύη της ανθρωπότητας, οι κοπρίτες επιμένουν να παίζον το ρόλο του νεκροθάφτη και της πατρίδας και των υπολοίπων Ελλήνων.
Σαράντα χρόνια στήριζαν και παρήγαγαν το πρόστυχο συμμοριακό σύστημα πουλώντας την ψήφο τους έναντι του ατομικού βολέματος (Είναι αυτονόητο ότι πολλοί "ιδεολόγοι" του χώρου της Κομμουνιστικής Αριστεράς ευνοήθηκαν ποικιλότροπα από του σύστημα και αρκετοί έβαλαν το δάχτυλο βαθιά στο μέλι).
Αν τα χρόνια αυτά του πολιτικού έιτζ είχαν κάποια δικαιολογία -που δεν είχαν- τώρα η εμμονή τους να ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. συνιστά καθαρώς δοσιλογική πράξη.
Αυτό το 27% του ΠΑΣΟΚ και το 31% της Ν.Δ. που δείχνει η τελευταία δημοσκοπική (12-6) δηλαδή το 58% αποτελεί το κοινωνιοκτόνο και εθνοκτόνο μείγμα, που οδηγεί ευθέως στον ενταφιασμό της Ελλάδας.
Πρόκειται για τους "ιδεολόγους", οι οποίοι πρέπει να κατηγορηθούν ως άμεσοι συνεργοί του εθνικού εγκλήματος που διέπραξαν τα προδοτικά τους κόμματα σε βάρος της Ελλάδας.
Χωρίς αυτούς τους κοπρίτες, οι ηγετικές εθνομειοδοτικές και προδοτικές τους κλίκες δεν θα μπορούσαν να κάνουν όσα έκαναν και να μας φέρουν εδώ που μας έφεραν.
Στην Κατοχή, οι συνεργάτες των κατακτητών φορούσαν κουκούλα και κατέδιδαν τους πατριώτες που έπαιρναν το δρόμο του εκτελεστικού.
Σήμερα οι κοπρίτες ενδύονται τον σκούφο του "ιδεολόγου" και με την ψήφο τους οδηγούν την πλειοψηφία των Ελλήνων στην εξαθλίωση και την πατρίδα στον ιστορικό αφανισμό.
Αυτούς ακριβώς τους μητραλοίες της πατρίδας, προστατεύουν τα δύο κόμματα της προδοσίας, γιατί είναι τα δικά τους παιδιά. Η αγανάκτησή μας θα πρέπει να στραφεί επιτέλους και εναντίον των κοπριτών.
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.