21 Ιουνίου 2011

SOS! Τα ηφαίστεια που ξυπνάνε και τα Α.Τ.Ι.Α!!



Με όλα αυτά που περνάει η χώρα μας κάποιες κατά την γνώμη μου σημαντικές ειδήσεις περνάνε στα "ψιλά", ή και περνάνε χωρίς καν αναφορά από τα ελληνικά κανάλια που έχουν άλλη αποστολή..



 Για να μην πολυλογώ, ενώ στην Ελλάδα οι σεισμολόγοι και οι ηφαιστειολόγοι παρακολουθούν με πολύ μεγάλη προσοχή τη σεισμική ακολουθία που εκδηλώνεται τις τελευταίες εβδομάδες στην Σαντορίνη http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=333710&cid=4  http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=125904&cid=91, στις 04/ο6/2011 μέχρι και τις 06/06/2011 το ηφαίστειο Puyehue στην Χιλή εξερράγη, με τις εκρήξεις να συνεχίζονται για τρεις μέρες, ενώ ο καπνός συνεχίζει να βγαίνει μέχρι και τώρα, δημιουργώντας ένα τεράστιο σύννεφο ηφαιστειακής τέφρας που αφού παρέλυσε την Χιλή και κάλυψε με ηφαιστειακή τέφρα την χώρα η οποία έζησε στιγμές αποκάλυψης μένοντας για μέρες στο ημίφως με τους κατοίκους της να παραμένουν στα σπίτια τους με αναπνευστικά προβλήματα, σχολεία και υπηρεσίες κλειστά, τα αεροδρόμια κλειστά, ενώ οι πτήσεις είναι ακόμα και τώρα θέμα τύχης. Το νέφος συνέχισε προς την γειτονική Αργεντινή καλύπτοντας την επίσης με το σκοτεινό του σύννεφο καταστρέφοντας καλλιέργειες και χειμερινά τουριστικά θέρετρα, όπως αυτό του Bariloche και φτάνοντας στην Παταγονία, με τα αεροδρόμια επίσης κλειστά.


Ευτυχώς από την περασμένη εβδομάδα η αλλαγή της κατεύθυνσης του αέρα και οι βροχές έκανε την χώρα να ανασάνει, αφήνοντας όμως ανυπολόγιστες καταστροφές στις καλλιέργειες μιας από τις πρώτες χώρες εξαγωγής τροφίμων σε όλο τον κόσμο..
Σήμερα το σύννεφο έχει φτάσει στην Ν. Ζηλανδία και στην Αυστραλία παραλύοντας και εκεί τα αεροδρόμια.
Το πιο περίεργο όμως είναι το παρακάτω..
Την στιγμή της εκρήξεως παρατήρησαν άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα να ίπτανται γύρω από το νέφος της έκρηξης μόνο την στιγμή που η έκρηξη ήταν στο αποκορύφωμα της. Η έκρηξη εκτίναξε ηφαιστειακή τέφρα σε ύψος 12 μιλίων.. Κάποιοι θεωρούν ότι αυτά τα ιπτάμενα αντικείμενα είναι υπεύθυνα για την ενεργοποίηση του ηφαιστείου...
Παρόμοια αντικείμενα είχαν παρατηρηθεί στην έκρηξη του ηφαιστείου Popocatepetl στο Μεξικό.
http://www.eltiempo.com/blogs/alternativa_extraterrestre/2011/06/avistan-un-ovni-en-el-volcan-p.php
Όμως τα παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες μιλάνε καλύτερα.
Το ηφαίστειο παραμένει ενεργό.

































Δείτε επίσης: http://olixnos.blogspot.com/2011/03/blog-post_9923.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.